Published On: Soare, Sep 19th, 2010

Mihailescu este la originea protestelor de la Spitalul Judetean

Share This
Tags

* este parerea presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care il acuza pe fostul manager si ca a cheltuit zeci de miliarde intr-o cladire fara autorizatie de constructie

Protestele de la Spitalul Judetean de Urgente Braila au avut, in opinia presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, “un profund iz politic”, iar la originea acestora ar fi si fostul manager, Stefan Mihailescu. “Sa ceri sa-l readuci inapoi pe Mihailescu, in conditiile in care acest spital nu progresa de nici o culoare… De abia astepta sa plece zece asistente in strainanate, ca sa angajeze alte zece. Dcotorul Georgescu a spus si dupa care principii le angaja. Sa faci investitii in blocul alimentar de la Corpul B total ilegale si nimeni nu se sesizeaza ca s-au bagat miliarde de lei, zece-cincisprezece, cate s-au bagat, intr-o cladire fara autorizatie de constructie. Nu se poate asa ceva! Nu am nimic cu domnul Mihailescu, dar nu pot sa fiu de acord cu astfel de practici”, a declarat Stancu.

Presedintele CJ il acuza direct pe Mihailescu de manifestarile din curtea Spitalului Judetean si se intreaba cum poate spune cineva ca acea perioada ar putea fi vazuta ca “buna”, in conditiile in care spitalul dadea toti banii doar pe salarii. “Este clar ca manifestarea a avut un profund iz politic si ca manipulatorii au fost… incepand cu Mihailescu. De cand a venit Mihailescu, a doua zi a fost greva. A afirmat ca nu-i bine ce se intampla in spital Era bine cand era el? Se dadeau numai salariile, nu era nici un medicament in spital, nu era nimic in spital. Atunci era bine?!”, a conchis seful CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author