Published On: sâm, Sep 18th, 2010

Învinsă de Steaua, CF Brăila a ajuns ultima în clasament

Share This
Tags

CF Brăila şi-a mai trecut în cont o înfrângere. Sâmbătă, elevii lui Daniel Timofte au cedat cu 0-1 în faţa echipei secunde a celei mai galonate grupări din fotbalul românesc, Steaua Bucureşti. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul Vlad Rusu, cel care în minutul 38 l-a executat pe portarul Anton, după o acţiune pe partea dreaptă a lui Albu.

După gol, brăilenii au avut câteva momente de cădere psihică, cel mai afectat fiind căpitanul Gurguiatu, acesta fiind eliminat de pe teren în minutul 44 după un fault din postură de ultim apărător.

La meci au asistat atât antrenorul principal al Stelei, Ilie Dumitrescu, cât şi fostul căpitan al dunărenilor, Bănel Nicoliţă. „Jardel” nu a uitat că a plecat în fotbalul mare de la Brăila şi a dorit să fie alături fosta sa echipă, deşi nici unul dintre actualii jucători ai CF Brăila nu i-a fost coechipier în perioada când apăra culorile „alb-albastre”.

În urma acestui eşec, CF Brăila a coborât pe ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct în cont. În etapa a 5-a, programată să se desfăşoare pe 25 septembrie, CF Brăila va primi pe Municipal vizita echipei Delta Tulcea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-