Published On: vin, Sep 10th, 2010

Intalnire de adio, cu presa locala

Share This
Tags

* directorul de cancelarie al prefectului Brailei, Luiza Pricop, aflata in perioada de preaviz, si-a luat astazi ramas bun de la ziaristii cu care a colaborat

Directorul de cancelarie al prefectului judetului, Luiza Pricop, si-a invitat astazi colaboratorii din perioada in care a indeplinit aceasta functie la un fursec si-un pahar de suc. Pricop a avut alaturi nu doar ziaristii, ci si purtatorii de cuvant de la Politie, Politia de Frontiera si ISU, cu care a lucrat indeaproape de-a lungul timpului, mai ales in perioadele de inundatii sau ninsori abundente, in care faceau nopti albe cu totii, fiecare, in biroul sau.

Vadit afectata de faptul ca prefectul Dumitru Popa a ales sa renunte la ea, dintre toti membrii cancelariei, Pricop s-a comportat insa ca o doamna pana la sfarsit si nu a raspuns provocarilor presei, care a incercat sa obtina macar un comentariu acid din partea ei, legat de cel care va fi, in curand, fostul sau sef. Mai mult, ea a marsat pe ideea lansata de insusi prefectul Popa, cum ca este firesc ca intr-o perioada de criza, cand e vorba despre reduceri bugetare, sa fie sacrificati cat mai putini oameni, asadar, inevitabil, trebuia concediat cel care avea salariul cel mai mare, ca sa scape cei cu salarii mici. Intrebata ce are de gand sa faca in continuare, Pricop ne-a declarat ca inca nu s-a hotarat, insa este atrasa de o cariera juridica.

Preavizul Luizei Pricop expira peste 10 zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-