Published On: mie, Sep 22nd, 2010

In judetul Braila, se pot face 11 angajari in spitale

Share This
Tags

* este vorba despre posturile deblocate recent de Ministerul Sanatatii * asta, in contextul in care la Spitalul Judetean ar trebui facute sute de disponibilizari

Potrivit datelor afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii, la nivelul judetului Braila au fost deblocate, deci se pot da concursuri pentru ocuparea a 11 posturi, dintre care 2, de medici specialisti, 3, pentru farmacisti si 6, pentru personalul mediu sanitar si asistenti medicali cu studii superioare.

Astfel, la Spitalul Judetean Braila s-au deblocat 3 posturi, din care unul este pentru un medic specialist in urologie, unul, pentru  farmacist si ultimul, de asistent medical. La Spitalul “Sf. Pantelimon” sunt deblocate 5 posturi, din care unul, pentru medic specialist psihiatru, unul, pentru farmacist si 3, pentru asistente. La Spitalul de Obstetrica Ginecologie sunt deblocate 2 posturi, din care unul, de farmacist si unul, de asistent medical. La Spitalul de Pneumoftiziologie este deblocat un singur post, de asistent medical, iar la cel din Faurei, ministerul nu mai permite nicio angajare.

Aceste deblocari de posturi au fost facute in conditiile in care, la nivelul Spitalului Judetean Braila, potrivit calculelor conducerii, ar trebui disponibilizate circa 400 de persoane, pentru ca angajatii ramasi sa isi pastreze salariile la nivelul actual, iar unitatea sa nu intre in faliment. Personalul ce urmeaza a fi concediat ar trebui sa fie redistribuit in alte sectoare ale spitalului, eventual in alte spitale, insa nu exista disponibile atatea locuri in domeniu, la nivel de judet.

Comentarii

comentariu

About the Author

-