Published On: lun, Sep 6th, 2010

HC Dunărea, neputincioasă

Share This
Tags

* Formaţia brăileană a cedat, pe teren propriu, cu 29-33, în faţa nou promovatei CSM Bucureşti * Elevele Alexandrinei Soare au făcut unul din cele mai proaste jocuri din ultimii ani, greşelile individuale exasperând publicul

Start total ratat pentru HC Dunărea Brăila în Liga Naţională feminină de handball. Prima etapă a ediţiei de campionat 2010 – 2011 a adus formaţiei brăilene nu doar o înfrângere în faţa unei echipe nou promovate, ci şi o evoluţie total nesatisfăcătoare a HC Dunărea. Practic, echipa pregătită de Alexandrina Soare s-a ridicat la nivelul partenerei de joc doar în primele zece minute, atunci când a şi condus pe tabela de marcaj. După prima jumătate a reprizei întâi, CSM Bucureşti a pus stăpânire pe joc, conducând permanent ostilităţile atât pe tabelă cât şi în teren. Cu ex-brăileanca Elena Avădănii în mare formă, CSM-ul a făcut spectacol în multe momente.

De partea cealaltă, brăilencele au fost de nerecunoscut. Numeroasele greseli individuale, pasele elementare date adversarelor sau ratările din poziţie de “unu contra unu”, au dus publicul la exasperare. Cu un sfert de oră înaintea finalului, o parte dintre spectatori au părăsit Polivalenta dezamăgiţi, conştienţi că favoritele nu sunt capabile să întoarcă soarta jocului în favoarea lor. CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 29-33, după ce la pauză vizitatoarele conduceau cu 19-15.

În etapa a doua, HC Dunărea va juca în deplasare, cu HC Zalău, formaţie antrenată de fostul selecţioner al naţionalei feminine, Gheorghe Tadici. În runda inaugurală, HC Zalău s-a impus la Buzău cu 26-25.

Comentarii

comentariu

About the Author

-