Published On: mar, Sep 7th, 2010

Gaina batrana, face legea buna

Share This
Tags

Viteza cu care portocaliii rejecteaza din sistem oamenii tineri arata ca i-au adus doar ca sa ne arunce in ochi praful deschiderii catre nou, catre normal. Tributari conceptului “gaina batrana, face legea buna”, pedelistii arata ca atunci cand isi propun sa “depaseasca” rezultatele PNTCD-ului le iese mai abitir decat lupta impotriva efectelor crizei.

Aducerea lui Viorel Balcan, o “gaina batrana”, de care PSD ar fi dat si bani ca sa scape, a marcat inceputul sfarsitului filialei locale a PDL. Venirea lui Balcan, in gura caruia se uita toti ca la Mafalda, l-a adus pe tron pe Titi Dumitriu, “for a few dollars more”, dupa care a inceput intifada. Primul ras a fost mai tanarul Gheorghe Chiru. A urmat  mai tanara Giana Patrascu, dar si mai tanarul Stanel Necula. Ultima pe lista este mai tanara Luiza Pricop, sefa cancelariei supusului prefect Danut Popa, despre care nici nu mai stii in fata cui se inclina.

Cert este ca soarta Luizei Pricop a fost hotarata de doua telefoane: un telefon senatorial de la Galati si unul ministerial de la Bucuresti. Ambele voci au cerut sa se faca pe dracu-n patru sa nu moara Daniela Vasioiu de foame, singura solutie fiind, in acest caz, sa plece Pricop. Si a plecat, lasandu-l pe Danut cu o experta in detectarea hotararilor dubioase, un Danut fericit ca-i spune Daniela unde pute la CLM. Un Danut care ne arata ce bine sta Vasioiu in poala lui si “se rade” de noi, fraierii, care credeam ca Prefectura este garantul legalitatii si egalitatii tuturor romanilor. Un “plus negativ” l-a reprezentat si tineretea, macar si pentru faptul ca acesti “mai tineri” nu au avut timpul necesar sa se curveasca intr-atat incat sa scuipe unde au lins, sa sarute dosuri de palme si nu numai. toate acestea doar ca sa ia un salariu de la stat, pentru stat degeaba!

Cei pe care PDL i-a folosit sa arate “improspatarea sangelui” au cazut in lupta prosteasca pe care si-au propus s-o duca atat Viorel Balcan, excitat la gandul care ar putea, in sfarsit, sa-l loveasca pe Stancu, dar si Constantin Dumitriu, care a vrut sa-i arate celui caruia ii ciugulea din palma la un revelion petrecut la “Continental” ca asta a fost demult, ca ale tineretii valuri s-au dus si ca el, “Maurul”, “TitiuBB” sau cum naiba i se va mai fi spunand, este noul Irod, care omoara tot pedeleul brailean doar-doar il va nimeri pe “omul lui Stancu”. In felul acesta, doborandu-si propriul varf al “aisbergului” local, PDL este un corp amorf care nu va scufunda o amarata de barcuta galben-albastra, daramite Titanicul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author