Published On: Soare, Sep 19th, 2010

Fostul Spital nr.3 ar putea deveni privat

Share This
Tags

Restructurarea Spitalului Judetean de Urgente Braila presupune, in mai toate variantele luate pana acum in calcul, desfiintarea Corpului B si transformarea acestuia intr-o sectie a unei facultati de medicina sau chiar intr-un spital privat.

“Noi ne-am implicat si am vrut sa implicam mai mult, dar fost mereu blocati. Au uitat cu usurinta cei care scriu astazi ca aveam mari sanse sa cadem din lift la Spitalul Judetean. Acum au fost schimbate toate, cu exceptia unuia de materiale. La Corpul B am schimbat mai putin, datorita faptului ca intentionam sa mutam, din punctul meu de vedere, ca si strategie, tot ce inseamna sectie de urgente in Corpul A. Corpul B va ramane de cronici si probabil, daca legea permite, sa-l dam privatilor. Trebuie creata o concurenta intre public si privat. Stiu ca la multi medici nu le convine. Nu le convine la foarte multi ce se intampla in spital. Sunt ca un cal naravas, care cand incepi sa pui saua pe el da din picioare si daca nu esti atent, s-ar putea sa te si loveasca”, a spus presedintele CJ.

Desfiintarea Corpului B si posibila transformare in spital privat ar crea o concurenta benefica si ar rezolva divergentele care exista astazi intre cele doua corpuri ale Spitalului Judetean de Urgente Braila. “S-a creat o divergenta intre Corpul A si Corpul B, asa cum am auzit de la medicii de la spital. Fiecare are casta lui, fiecare cu familia lui, cu feuda lui. Eu cred ca nu trebuie sa avem sali de operatie pentru doctorul cutare, sa facem atatea sali de operatie pentru fiecare care opereaza in Spitalul Judetean”, este de parere Stancu. (Declaratii complete in varianta VIDEO a stirii)

Comentarii

comentariu

About the Author