Published On: mie, Sep 15th, 2010

EXCLUSIVITATE: Nu se mai taie sporurile!

Share This
Tags

* astazi, angajatii vor avea banii pe card, a declarat managerul Rodica Sin

Infobraila va prezinta detalii in exclusivitate de la intalnirea celor zece reprezentanti ai oamenilor cu managerul Rodica Sin, in prezenta prefectului Dumitru Popa.

Mangerul Sin a recunoscut ca documentul cu reducerea sporurilor emise de Comitetul Director din 13 septembrie exista, dar a sustinut ca prevederile continute de acesta erau simple variante de lucru, care nu se vor aplica incepand cu plata salariilor pe luna august. De asemenea, in cadrul discutiilor, Rodica Sin a declarat ca sporul de noapte si sporul de 3 ture, care apareau in decizia Comitetului Director ca fiind suspendate, vor fi inca incasate de angajatii spitalului.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Braila, Victor Voiculet, a anuntat ca se suspenda aplicarea deciziilor luate in sedinta Comitetului Director din data de 13 septembrie, decizii care vizau reducerea sau anularea unor sporuri.

De asemenea, prefectul Judetului Braila, Dumitru Popa, a declarat ca dinspre Bucuresti trebuie sa soseasca o delegatie a Minsiterului Sanatatii care va analiza situatia de la spital si va lua masurile care se impun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-