Published On: Soare, Sep 19th, 2010

Elisabeta Polihroniade l-a invitat pe Bunea Stancu sa faca parte din “familia” sahului

Share This
Tags

* reputata sahista i-a trimis, prin intermediul presei, o scrisoare deschisa presedintelui CJ Braila


Polemica dintre liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu si presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, inregistreaza o noua etapa, dupa ce Stancu l-a acuzat pe Dumitriu ca a “calcat pe cadavre” ca sa ajunga seful Federatiei Romane de Tenis.

“O sa va dau o scrisoare adresata lui Bunea Stancu, ca urmare a prostiilor spuse de el in ceea ce priveste persoana mea ca presedinte al Federatiei, unde spunea ca am calcat pe cadavre si-am dat-o pe Elisabeta Polihroniade deoparte, ca sa ajung eu presedinte. Cum ar putea el sa-l dea pe Ilie Nastase la o parte, ca sa ajunga Presedinte al Federatiei Romane de Tenis. In primul rand este o diferenta foarte mare, eu acest sport l-am facut de performanta, pe cand Bunea Stancu il face numai la teren, dupa care merge la o bere. Eu fac parte din membrii acestei Federatii, pe cand el nu stie nici unde-i Federatia Romana de Tenis. Daca tine o racheta in mana nu inseamna ca este un mare tenisman! Doamna Polihroniade a avut rugamintea la dumneavoastra sa primiti aceasta scrisoare in care de fapt ii adreseaza o rugaminte, ca daca doreste sa se apropie de sahul romanesc, noi il asteptam langa noi. Sa arate ca vrea sa fie unul din oamenii care doreste sa sustina acest sport”, a declarat Constantin Dumitriu.

“Nu cunosc natura relatiilor dumneavoastra cu Constantin Dumitriu, dar presupun ca, totusi, nu va cunoasteti foarte bine. Sigur, viata este complicata, noi, sahistii, o asemanam cu situatiile de pe tabla de sah. Suntem adversari, dar numai cat se joaca partida, apoi ne dam mana si devenim parteneri”, i-a scris Polihroniade lui Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author