Published On: mie, Sep 29th, 2010

Discutie la nivel inalt intre presedintii Dumitriu si Chiru

Share This
Tags

* cei doi fosti colegi de partid s-au conversat la sediul PDL, luandu-se peste picior reciproc  * Gheorghe Chiru a fost facut “bulangiu”, pentru ca a zis despre Constantin Dumitriu ca e “negru”

Gheorghe Chiru, proaspat presedinte al Partidului Poporului, filiala Braila si Constantin Dumitriu, inca presedinte la PDL-ul local au avut, marti seara, o discutie “neprincipiala“ la sediul democrat-liberalilor. Potrivit unor martori, Chiru trecea prin zona, cand a vazut ca in fata sediului PDL erau adunate mai multe persoane si s-a apropiat, ca sa-i salute cu fostii sai colegi de partid. Dupa cateva minute, grupului i s-a alaturat si presedintele interimar al PDL, Constantin Dumitriu, care aflase ca Gheorghe Chiru era afara si dorea sa-i transmita personal cateva ganduri “de bine”. Mai exact, Dumitriu i-a reprosat barbateste liderului PP Braila ca ar fi spus despre el ca este “negru” si l-a facut pe Chiru “bulangiu”. Acesta a raspuns “Ce vrei sa spun, ca de-abia te vad, cum sa spun ca esti alb?!“.

Chiru a continuat seria ironiilor, i-a spus lui Dumitriu ca il vede cam nelinistit si l-a intrebat daca are cumva griji cu alegerile de vineri, in care se va desemna noua conducere municipala PDL. De asemenea, liderul PP l-a ironizat pe Dumitriu, spunandu-i ca s-a cam desumflat, fata de atitudinea cu care a venit la Braila acum cateva luni, cand a fost numit de la centru presedinte interimar: “Ai venit de la Bucuresti cu niste oua, de mergeai cracanat, cu toata liota, ai venit pe cai mari, dar pana acum n-ai facut nimic!”. Mai mult, Chiru a declarat ca din cate a auzit, triumviratul Titiu BB va avea o problema, in a-l face ales pe Viorel Balcan presedinte la municipiu si l-a avertizat pe liderul PDL ca multi dintre cei care vor fi obligati sa-l voteze pe Balcan o sa plece la PP, nemultumiti ca li s-a fortat mana.

Dumitriu - care se mandreste ca practica tot soiul de sporturi ale mintii si se da ganditorul de la Hamangia - a repetat de cateva ori calificativul de “bulangiu” la adresa fostului sau coleg de partid si i-a cerut ca, daca va fi ales presedinte al organizatiei judetene PDL, Chiru sa vina sa-i ceara scuze si sa-i zica “jos palaria!”. In plus, seful interimar al democrat-liberalilor l-a informat pe interlocutorul sau ca si-a facut si buletin de Braila, intr-atat e de sigur ca va obtine functia de presedinte al organizatiei judetene PDL.

Tot surse din cadrul PDL sustin insa ca grupul Dumitriu -Balcan -Badalan are ceva temeri in legatura cu viitorul lor politic, in conditiile in care Vasile Blaga, sustinatorul lui Dumitriu, a cazut recent in dizgratie, la nivel central.

Comentarii

comentariu

About the Author

-