Published On: mie, Sep 22nd, 2010

Dependenta de libertate – Campanie de prevenire a consumului de droguri si plante etnobotanice

Share This
Tags

Centrul de Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog Braila pregateste reinceperea campaniei “Dependenta de libertate”. Voluntarii au fost pregatiti de-a lungul celor trei luni de vara pentru a putea raspunde eventualelor nelamuriri pe cate elevii braileni le au cu privire la consumul de droguri si plante etnobotanice.
“Odata cu inceperea anului scolar 2010 – 2011, Centrul de evaluare, prevenire si consiliere antidrog Braila va reincepe campania de prevenire, sensibilizare a tinerilor, denumita “Dependenta de libertate”. Vom merge in scoli si licee, deja am semnat parteneriate cu liceul “Panait Cerna”, liceul Mihail Sebastian’, scoala generala “Aurel Vlaicu” si urmeaza sa incheiem acorduri si cu celelalte unitati de invatamant. Ne vom baza si pe ajutorul voluntarilor nostri, care au fost pregatiti pe parcursul acestei vacante de vara, ca sa fie responsabilizati in lupta impotriva consumului de droguri si a substantelor etnobotanice in special”, a declarat Olga Condrat – coordonator al centrului.
In perioada urmatoare tinerii interesati se pot adresa Centrului de Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog Braila, in vederea practicarii voluntariatului, anul acesta punandu-se accent pe nocivitatea plantelor etnobotanice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-