Published On: Soare, Sep 5th, 2010

Constantin Sirbu si-a dat demisia din PNL

Share This
Tags

* el i-a parasit pe liberali si a devenit presedintele organizatiei municipale ale UNPR Braila

Nominalizat de PNL pentru a ocupa functia de manager al Spitalului TBC Braila, Constantin Sirbu a renuntat la posibilele avantaje pe care i le-ar fi oferit liberalii si a demisionat astazi din partid, inscriindu-se la UNPR. Satisfacut de achizitia facuta, senatorul Constantin Sever Cibu i-a oferit lui Sirbu un post important, acela de presedinte al organizatiei municipale.

Sirbu si-a luat deja rolul in serios, in cursul zilei de astazi el aflandu-se la sediul UNPR Braila, unde a pus la punct calendarul actiunilor viitoare ale partidului. “Incepand de astazi sunt noului presedinte al Comitetului Municipal al UNPR. Am venit aici sa ma alaturi fostilor mei colegi de la PNL. Este o provocare pentru mine, mai ales ca imi doresc sa obtinem rezultate foarte bune la alegerile locale din 2012. Cat priveste venirea si a altor colegi din PNL, este liber fiecare sa-si aleaga drumul”, ne-a declarat, in exclusivitate, Constantin Sirbu.

Decizia de a parasi partidul i-a luat prin surprindere pe liberali, in conditiile in care Constantin Sirbu era considerat un om de baza la partid. “Daca vroia sa se retraga din politica, putea sa vina la partid si sa spuna ca a obosit si se retrage. Din nefericire, el ales direct drumul catre cimitirul elefantilor”, a spus Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, care a aflat de la Infobraila ca si-a pierdut candidatul la sefia Spitalului TBC.

Comentarii

comentariu

About the Author