Published On: joi, Sep 9th, 2010

Consilierul PNL Dan Buteica se pregateste sa renunte la locul sau din Consiliul Local Municipal

Share This
Tags

Presedintele PNL Catalin Boboc risca sa ramana fara inca un consilier, de data aceasta municipal, dupa ce i-a cerut lui Vasile Datcu sa renunte la locul sau din Consiliul Judetean Braila. Surse din interiorul taberei liberale ne-au declarat ca urmatorul care va parasi partidul este Dan Buteica, ales consilier municipal pe listele PNL la alegerile din 2008. Potrivit surselor noastre, Buteica este scarbit de anumite presiuni care se fac asupra lui si ar prefera sa renunte la demnitatea oferita de votul simpatizantilor liberali.
Contactat de Infobraila, Dan Buteica a declarat: “Daca va fi nevoie, voi renunta. in sensul ca daca vor fi presiuni”. Intrebat daca aceste presiuni sunt doar probabile, nu si posibile, consilierul municipal a afirmat: “Presiunile sunt posibile, nu probabile”, dar nu a dorit sa comenteze natura acestora si nici cine la face. Evident, in contextul acesta, presiunile nu pot fi facute decat de persoane influente din partid, de care Boboc nu are cum sa fie strain, stiut fiind faptul ca, oficial, este seful filialei brailene al Partidului National Liberal.
Dan Buteica a insistat insa sa precizeze ca poate renunta la calitatea de consilier municipal, insa “categoric nu se pune problema renuntarii la calitatea de membru PNL!”.

Comentarii

comentariu

About the Author