Published On: sâm, Sep 18th, 2010

Consilierii portocalii s-au copt. Sunt rosii!

Share This
Tags

Criza de la spital a unit in cuget si-n simtiri toti consilierii, evident cu exceptia neintelesului Sorin Sirbu. Lucrul acesta s-a vazut la ultima sedinta a Consiliului Judetean, cand nu numai ca s-a votat in unanimitate tot ce s-a propus, dar si in privinta restructurarii spitalului toata lumea a fost de acord. Ce-i drept, la asta a contribuit masiv consilierul judetean Sorin Sirbu, care-si luase deja talpasita, enervat pe colegii lui care se copsesera bine si erau rosii.

Vazandu-i cu mainile pe sus ca niste elevi ascultatori care-i cer voie lui domnu’ profesor sa se duca la WC, asistenta a ramas muta de uimire. Pacat ca n-a stiut Stancu ca i-a apucat dorul de votat “pentru” pe portocalii, ca ar fi bagat vreo suta de puncte pe ordinea de zi, nu doua.

Interesant este ca votul arata ca toamna se numara bobocii nu numai la PNL, dar si la PDL si ca aia, din galbeni si astilalti, din portocalii, au devenit rosii ca niste bujori. Pacat de Vasile Datcu, ca i-a pus bobocelul “liberal” sulicuta in coaste si trebuie sa plece, ca am fi vazut Die Hard 5 in direct la sedintele CJ, cu Vasile pe post de Bruce Willis. Am vaga impresie ca Dumitriu nu vede de la Galati cat de repede se coc frunctele pe la noi, brailenii. (Bio)

Comentarii

comentariu

About the Author

-