Published On: vin, Sep 17th, 2010

Cibu, candidat la Primaria municipiului, Sterian, la sefia CJ

Share This
Tags

* sunt optiunile UNPR Braila pentru alegerile locale din 2012 * Cibu spune ca, “mai mult ca sigur”, cei doi vor castiga functiile amintite

Conducerea UNPR Braila se declara foarte multumita de ritmul in care se fac inscrieri de noi membri si anunta ca, la ora actuala, la nivel de oras, sunt inregistrate peste 300 de adeziuni. Liderul UNPR Constantin Cibu, a precizat astazi, intr-o conferinta de presa, ca zilnic, acest numar creste, insa sunt selectivi in privinta oamenilor pe care ii accepta alaturi de ei: “Nu primim pe oricine, acei oportunisti care nu vor altcveva decat sa profite ca fac parte dintr-un partid care in viitor, mai mult ca sigur, va fi la guvernare”.

Intrebat care sunt tintele sale si ale colegilor de partid in ceea ce priveste administratia locala, Cibu a declarat: “La ora actuala, in administratie, avand in vedere ca PNL-ul a batut palma cu PSD-ul, eu ii consider complici la esecul lamentabil care va sfarsi aceasta administratie. Noi ne-am propus ca sa castigam Primaria si Consiliul Judetean, lucru care, mai mult ca sigur, se va intampla, avem la dispozitie  aproape doi ani pana la alegeri, iar electoratul se va  lamuri, spun eu, in mare masura, despre cea ce dorim noi  si ceea ce suntem in stare sa promitem”.

Presedintele local UNPR a confirmat, inca o data ca il tenteaza o noua candidatura la Primarie: “Bineinteles, acest lucru se va face in urma unui sondaj, daca brailenii considera ca primarul Cibu a facut ceva pentru Braila – si se pare ca a facut in cei patru ani, avand in vedere ce s-a intamplat inainte si dupa expirarea mandatului, probabil ca se vor gandi si vor hotari prin acest sondaj daca merita sau nu merita sa candidez din nou”.

Cibu a declarat ca UNPR Braila are deja un om pregatit si pentru candidatura la sefia Consiliului Judetean, in persoana lui Ion Sterian, care a candidat si in 2008, pentru aceeasi functie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-