Published On: vin, Sep 10th, 2010

CF Brăila şi HC Dunărea, caută primele puncte

Share This
Tags

* Fotbaliştii joacă acasă cu Concordia Chiajna, în timp ce fetele de la handbal evoluează în deplasare, la HC Zalău

Fără nici un punct obţinut în noul sezon competiţional, CF Brăila şi HC Dunărea vor încerca, sîmbătă, să pună capăt neîmplinirilor. Misiunile celor două vor fi însă dificile, ambele urmînd să întîlnească adversari incomozi.

Meci interesant pe Municipal

La fotbal, elevii lui Daniel Timofte vor juca pe teren propriu contra uneia dintre echipele cu pretenţii din Seria Est a eşalonului secund, Concordia Chiajna.
Formaţia vizitatoare, din rândurile căreia fac parte şi două nume cu greutate în fotbalul românesc – Eugen Trică şi Adrian Iencsi, a reuşit să câştige ambele partide dispute în startul acestui sezon: 3-2 cu Juventus Bucureşti (în deplasare) şi 2-1 cu Dunărea Galaţi (pe teren prorpiu).
Totuşi, la mijlocul săptămînii, Concordia a suferit primul „scurt circuit” al toamnei, fiind eliminată din Cupa Romîniei. Echipa pregătită de Laurenţiu Diniţă a cedat cu 0-1 în disputa cu Chimia Brazi, însă tehnicianul Chiajnei şi-a menajat mulţi dintre titulari.
Pentru meciul cu Brăila, Diniţă nu va putea miza pe serviciile fundaşului Diouf, eliminat de pe teren în jocul cu Chimia, în timp ce de la CF va lipsi, cel mai probabil, atacantul Ndigwe, care este nerefăcut complet după accidentarea suferită în partida de debut (1-2 cu Săgeata Năvodari).
Întâlnirea dintre CF Brăila şi Concordia Chiajna va începe la ora 11:00 şi va fi găzduită de Stadionul Municipal.

Misiune grea pentru Dunărea

La handbal, fetele de la Dunărea joacă în deplasare, cu HC Zalău. Brăilencele au plecat spre locul disputei încă de joi şi, după un popas la Gura Humorului, au ajuns vineri la Zalău. Deşi au cedat lamentabil în meciul de debut, elevele Alexandrinei Soare erau optimiste înaintea confruntării cu echipa antrenată de fostul selecţioner al naţionalei feminine, Gheorghe Tadici.
În runda inaugurală, HC Zalău s-a impus la Buzău (cu 26-25), în timp ce HC Dunărea a pierdut pe teren propriu în faţa CSM Bucureşti (scor 29-33).

Comentarii

comentariu

About the Author

-