Published On: Soare, Sep 12th, 2010

CF Brăila, la primul punct

Share This
Tags

* Brailenii şi-au trecut în cont primul punct al acestui sezon, după 2-2 pe teren propriu cu Concordia Chiajna* Oaspeţii au condus cu 2-0 după o jumătate de oră de joc, dar nu au avut forţa să-şi conserve avantajul până la final

Aproximativ 500 de brăileni au plecat, sâmbătă, mulţumiţi de la Stadionul Municipal din localitate. Dunărenii au plecat mulţumiţi pentru că CF-ul n-a mai pierdut acasă, însă nu au părăsit arena fericiţi din cauză că echipa lor favorită nici n-a reuşit să învingă.
CF Brăila a remizat cu Concordia Chiajna, scor 2-2, în etapa a treia din Liga a II-a. Gazdele pregătite de Daniel Timofte au început meciul cu Concordia destul de curajos şi, chiar dacă nu şi-au creat mari ocazii de a înscrie, au impus ritmul jocului.
Contrar cursului jocului, Concordia avea să deschidă scorul la prima sa ocazie. În minutul 19, Sorin Pană a profitat de o „breşă” în defensiva gazdelor şi, cu un şut puternic de lamarginea careului de 16 metri, a deschis scorul. Dunărenii au resimţit şocul golului primit şi în minutul 27, defensiva lor a cedat din nou. Bosoi a ratat pasul la ofside, Răduca a pătruns în careu şi a marcat cu toată opoziţia lui Ilie Anton.
La 0-2, Brăila părea o echipă buimăcită şi incapabilă să reacţioneze. În toată această stare de confuzie, argentinianul Oviedo prinde o „torpilă” spectaculoasă de la aproximativ 25 de metri, prin care catapultează mingea în vinclul porţii adverse, Era minutul 35 şi sperenţa renăştea pentru gazde. Totuşi, până la pauză nu avea să se mai întâmple nimic notabil, iar Concordia a intrat la vestiare cu un avantaj minim.
La reluare, Timofte a mutat inspirat şi la introdus pe teren pe Emanuel Moldoveanu, jucător ce avea să schimbe faţa jocului gazdelor. Extrem de motivat, „Manu” pune mingea pe capul lui Mihai Gheorghe iar acesta restabileşte egalitatea (min.57). În continuare, Brăila a fost echipa ce a presat, şi-a mai creat alte câteva ocazii de a marca, dar Oviedo, S. Bucă sau Şerban nu au nimerit ţinta.
De partea cealaltă, şi oaspeţii ar fi putut tranşa soarta partidei în favoarea lor, dar Trică şi Răduca au trimis şi ei pe lângă.
Una peste alta, remiza a părut să fie una conformă cu realitatea din teren. CF Brăila a reuşit să-şi treacă în cont primul punct din actualul sezon, însă rămâne fără victorie după trei etape.

CF Brăila: A. Ilie (min.46, Botaş) – Bosoi, Şerban, Gurguiatu (cpt.), Costache – Iosofache (min.46, Moldoveanu), S. Bucă, Moise, M. Gheorghe – Oviedo, N. Bucă (min.80, Henry)
Antr. Principal: Daniel Timofte

Concordia Chiajna: Samoilă – M. Lungan (min.62, V. Creţu), Mamele, Iencsi – A. Stoica, M. Oae (min.46, D. Popa), Duru, Sorin Pană, Chiţu (min.78, Silviu Pană) – Trică (cpt.), Răduca.
Antr.principal: Bogdan Vintilă

Comentarii

comentariu

About the Author

-