Published On: vin, Sep 3rd, 2010

CF Brăila, încă un eşec

Share This
Tags

* Dunărenii au cedat cu 0-1 în faţa Gloriei Buzău, formaţia pregătită de fostul antrenor al Brăilei, Mihai Ciobanu* Etapa viitoare, brăilenii revin pe Municipal şi vor înfrunta Concordia Chiajna

În primul meci din cadrul etapei a doua din Liga a II-a, CF Brăila a pierdut, vineri, cu scorul de 0-1, meciul disputat în deplasare cu Gloria Buzău. Prima repriză a fost echilibrată, ambele formaţii reuşind să-şi creeze câteva oportunităţi de a înscrie. Gazdele au controlat primele 20 de minute, după care Brăila a „scos capul” de la „cutie” (Stăncioiu a şutat de la marginea careului, iar portarul a reţinut cu siguranţă). Trei minute mai târziu, Gurguiatu şutează periculos, dar Berceanu respinge în corner. Ultima ocazie de gol a brăilenilor avea să se consume în minutul 32, atunci când Stăncioiu şutează puternic şi Burdur respinge în corner.

Startul părţii secunde avea să înceapă cum nu se poate mai prost pentru brăileni. Gazdele au deschis scorul în minutul 47 (D. Prodan pătrunde în careu, driblează şi înscrie dintr-un unghi închis).

După gol, brăilenii au încercat să restabilească egalitatea, cele mai mai ocazii de a înscrie fiind irosite de Gurguiatu (cap din careul de 6 metri, în plasa laterală – min.66) şi N. Bucă (cap peste poartă din 7 metri , după centrarea lui Costache – min.68).

Finalul partidei le-a aparţinut gazdelor care au trecut de două ori pe lângă majorarea scorului. Până la urmă, Gloria s-a impus cu 1-0, Mihai Ciobanu reuşind astfel să-şi învingă fosta echipă. Pentru CF Brăila a fost al doilea eşec consecutive, după cel din prima etapă, 1-2 cu Săgeata Năvodari.

În meciul de vineri, antrenorul Daniel Timofte a folosit următoarea formulă de echipă: CF Brăila: I. Anton – Bosoi (min.61, Moldoveanu), I. Şerban, Gurguiatu (cpt.), Costache – Iosofache, Pânzaru, Oprea, S. Bucă – N. Bucă, Stăncioiu (min.72, M. Gheorghe).

Etapa viitoare, CF Brăila revine pe Municipal, urmând să înfrunte Concordia Chiajna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-