Published On: vin, Sep 3rd, 2010

CF Brăila, contra lui Mişu Ciobanu

Share This
Tags

* „Albaştrii” joacă, astăzi, în nocturnă, contra Gloriei Buzău* Gruparea  buzoiană este pregătită de fostul antrenor al Brăilei, Mihai Ciobanu

Etapa a doua a Ligii secunde la fotbal începe astăzi după-amiază cu partida din Crâng, Gloria Buzău – CF Brăila.  Ambele formaţii vin după eşecuri la limită în runda inaugurală: buzoienii au fost învinşi cu 1-0, la Galaţi, de Dunărea, în timp ce brăilenii au cedat cu 1-2 disputa de pe Municipal, cu Săgeata Năvodari.
Interesant, formaţia gazdă este pregătită de fostul antrenor al Brăilei, Mihai Ciobanu. Tehnicianul buzoienilor are în cartea de vizită, trei “descinderi” la Brăila: în 2000 (când a promovat Dacia Unirea în Divizia B), în 2004 (când i-a dus pe brăileni până în sferturile de finală ale Cupei României) şi în 2008 (când a realizat doar o clasare modestă la mijlocul clasamentului Ligii a III-a).
Deşi au plecat cu stângul în noul sezon, brăilenii sunt optimişti în privinţa jocului cu Gloria. “Chiar dacă am pierdut meciul de debut, consider că nu trebuie să ne facem probleme. A fost doar un meci, important este că echipa a jucat bine şi acest lucru ne dă speranţe că vom putea recupera punctele la Buzău”, spune Adelin Soare, preşedintele exectiv al CF Brăila. Pentru jocul de astăzi, antrenorul Daniel Timofte nu va putea conta pe serviciile nigerianului Ndigwe, accidentat în partida din prima etapă.
Partida va începe la ora 18.00 şi va fi condusă la centru de Mihai Prodan din Cluj Napoca, iar la cele două linii vor oficia Eduard Crângaşu (Ploieşti) şi Costin Florescu (Satu Mare). Arbitru de rezervă a fost desemnat Emil Voicu (Bacău), iar observator de arbitri Costin Toma, din Piatra Neamţ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-