Published On: vin, Sep 24th, 2010

Centru Logistic si de Productie in Zona Libera Braila

Share This
Tags

Administratia Zonei Libere Braila si-a stabilit ca una din principalele prioritati  in perioada urmatoare sa fie dezvoltarea unui important Centru Logistic si de Productie in zona portuara nordica a Municipiului Braila.

Acest centru, in suprafata totala de 25 ha, este situat in Perimetrul 1 al Zonei Libere Braila , dispune de 2 pavilioane expozitionale si de birouri ( fiecare are o suprafata de 1.600 m.p., finalizate 50 %) cu teren aferent 20.000 m.p. si 4 hale depozitare ( fiecare cu o suprafata de 3.800 m.p., 3 la stadiul de fundatie, iar una finalizata 25 % ), cu teren aferent 40.000 m.p. De asemenea, AZL mai dispune  de teren neamenajat, in suprafata de 190.000 m.p. ( ridicat partial la cota “0” ).

Perimetrul 1 al Zonei Libere Braila se afla situat langa trecerea bac spre Tulcea, are o suprafata de 68 de hectare si are iesire directa la Dunare pe o lungime de 400 m, unde pot fi operate nave fluviale si maritime de pana la 8.000 tdw.  Accesul in aceasta zona, se poate face rutier, naval si pe calea ferata.

In acest perimetru sunt asigurate servicii de operare portuara, exista o statie ultramoderna de productie beton si de asemenea, este demarata o investitie ce va asigura spatii de depozitare produse lichide si furnizare de energie termica “verde”.

Modalitatile de colaborare in dezvoltarea Centrului Logistic si de Productie sunt: in concesiune, inchiriere sau asociere. Partenerii interesati de finalizarea si exploatarea acestei investitii  pot contacta conducerea AZL la tel./fax :0040239-615700 sau pe mail office@zonaliberabraila.ro.

R.A. Administratia Zonei Libere Braila este administratorul a patru perimetre situate in zona riverana a Dunarii, in suprafata totala de 110 ha. Regia a fost infiintata in baza H.G.R. nr. 330 / 1994 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Consiliului Local Municipal Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-