Published On: joi, Sep 23rd, 2010

Catalin Boboc nu se simte vizat de calificativul de “asistat mintal”

Share This
Tags

* liderul liberal nu crede ca proaspatul sef al tineretului PNL, Eduard Puiu, s-a referit la cineva anume din partid, cand a folosit aceste cuvinte grele

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, nu se simte cu musca pe caciula, cand e vorba despre declaratiile colegului sau de partid, Eduard Puiu, privind perceptia publica a tinerilor liberali ca fiind “asistati mintal”, manevrati de seniorii din partid. Puiu, proaspat ales presedinte al organizatiei de tineret PNL, a declarat unui cotidian local ca unul dintre telurile sale este sa schimbe aceasta perceptie publica si sa dovedeasca faptul ca tinerii liberali au idei si principii proprii si nu sunt marionetele nimanui.

Intrebat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, daca are idee la cine se referea Puiu, cand a vorbit despre “asistatii mintal”, Boboc a declarat ca nu stie, dar i se pare salutara  incercarea de a schimba aceasta perceptie, daca ea exista: “Ma bucur ca are obiectivele astea si ii urez succes.  N-am de unde sa stiu la cine se refera. Sunt multi tineri la partid, foarte multi si eu sper din ce in ce mai multi”.

Intrebat fiind care au fost liderii tineretului liberal in ultima vreme, Boboc a raspuns: “ Pai presedinte a fost colegul meu, Alexandru Danaila. Daca vrei sa ma intrebi pe mine, eu nu am fost niciodata presedintele Organizatiei de Tineret.  Nu, cred ca se refera la tinerii din ziua de azi, in general vorbind.  De ce nu il intrebati pe domnul care a facut aceasta afirmatie la cine se refera? N-am discutat cu el ce a zis, cum a zis. Vreau sa va spun un lucru: de multe ori, in presa, asa au fost prezentate lucrurile si atunci probabil ca la asta s-a referit. Da, acum depinde la cine s-a referit. De ce nu va duceti sa ii intrebati pe dansii? De fapt care este intrebarea directa, lasandu-i la o parte pe ei? A zis ca “sunt perceputi a fi” asa si nu ca “sunt” asa. Si ca vrea sa schimbe aceasta perceptie! E vorba de o perceptie. E ceva rau in asta? Cand isi propune un astfel de obiectiv, nu ma deranjeaza”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-