Published On: lun, Sep 13th, 2010

Campanii anti-furt in Viziru si Movila Miresii

Share This
Tags

* in actiunile politistilor vor fi cooptati si copii

Marti, 14 septembrie, incepand cu orele 11, in cadrul „Programului – cadru de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului, Furturi din locuinte in mediul rural” se desfasoara Campania de prevenire a furturilor din locuinte si anexe gospodaresti care vizeaza comunele Viziru si Movila Miresii.

Activitatea va fi desfasurata de politistii de la Serviciul de Ordine Publica, compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii, Politia orasului Insuratei, Postul de Politie Viziru, cu sprijinul autoritatilor publice locale. Alaturi de oamenii legii va fi si un grup de elevi din comuna Viziru, care vor purta veste inscriptionate „Voluntar Politia” si vor imparti pliante locuitorilor comunei.

Activitatea presupune deplasarea, pe strazile din localitatea Viziru, a unor autospeciale de politie care vor avea semnalele luminoase in functiune, pentru a atrage atentia, iar prin statiile de emisie vor fi transmise mesaje preventive. Politistii, impreuna cu copiii, vor inmana flyere cu informatii si vor discuta cu cetatenii, referitor la masurile de siguranta pe care acestia trebuie sa le adopte, astfel incat sa nu fie tinta persoanelor rau intentionate.

Scopul acestei campanii consta in adoptarea unor atitudini responsabile si de autoprotectie, pentru prevenirea furturilor din locuinte si anexe gospodaresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-