Published On: mie, Sep 29th, 2010

Braileni, mai aveti o zi ca sa va platiti impozitul la casa!

Share This
Tags

* daca nu achitati sumele aferente pana pe 30 septembrie, va puteti trezi ca vi s-au blocat conturile * cei care au mai multe case in proprietate, chiar daca au platit impozitele, tot trebuie sa treaca pe la Fisc

Brailenii care inca nu si-au achitat impozitul la casa, sau, eventual, la casele pe care le detin in proprietate, mai au numai o zi la dispozitie, ca sa-si plateasca darile si sa evite ca Fiscul sa le blocheze conturile. Chiar si cei care sunt cu impozitul la zi, daca au mai multe proprietati, tot trebuie sa treaca pe la Administratia Financiara. Totul se datoreaza schimbarilor din noul Cod fiscal intrat in vigoare de la 1 iulie, care ii afecteaza in primul rand pe cei care au doua sau mai multe proprietati. Asta se intampla pentru ca in al doilea semestru al anului, impozitul pentru a doua casa a crescut cu 65%, pentru a treia cu 150%, iar pentru a patra cu 300%.
Cei care reusesc sa achite diferentele rezultate din nou calcul pana in 30 septembrie, vor plati cu 5% mai putin. Dupa aceasta data, contribuabilii vor achita integral sumele datorate ca impozit, iar daca nu platesc pana la 31 decembrie, vor fi penalizati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-