Published On: Soare, Sep 26th, 2010

Brăila rămâne fără victorie

Share This
Tags

* „Albaştrii” au pierdut pe teren popriu, scor 2-3, în faţa Deltei Tulcea

După cinci meciuri disputate în Liga a II-a, CF Brăila continuă să nu ştie ce-i aia victoria. Elevii antrenorului Daniel Timofte se zbat, muncesc, sunt aproape dar nu reuşesc să finalizeze un meci cu succes.
Sâmbătă, „albaştrii” au comis-o din nou, de această dată pe propriul teren. Timofte a jucat curajos în faţa rutinatului Gache, trimiţându-l între buturi pe tânărul Botaş, pentru a putea conta în teren doar pe jucătorii experimentat. Socoteala antrenorului brăilean nu a ieşit deloc, acesta fiind trădat chiar de tânărul portar. De partea cealaltă, Delta a jucat cu maturitate, dând impresia că putea marca în poarta brăileană ori de câte ori vroia.
Primul gol a fost marcat de Ştefan Ciobanu, cel care după o jumătate de oră de joc a înscris cu un şut plasat, după o frumoasă acţiune colectivă de atac a vizitatorilor.
Brăila a egalat în minutul 66, atunci când Nelu Bucă a înscris din careu, la colţul lung. Bucuria gazdelor a durat doar un minut, timp în care Creţu a trimis în plasă, mingea venită din bară după o execuţie frumoasă a lui Coconaşu, dar şi o ezitare a portarului Botaş.
CF Brăila a fost readusă la viaţă de acelaşi Nelu Bucă, golgheterul gazdelor din sezonul trecut reuşind să egaleze în minutul 75. Din nou gazdele s-au bucurat puţin, în doar două minute Ştefan Ciobanu sancţionând o respingere greşită a lui Botaş.
Până la final, brăilenii au încercat să „împingă” jocul în jumătatea tulceană de teren însă, dominarea lor a fost una sterilă. Dimpotrivă, pe contraatac, oaspeţii îşi puteau majora diferenţa, dar „şarjele” lui Ciobanu nu şi-au mai găsit concretizarea pe tabela de marcaj.
Eduard Bucureşteanu

CF Brăila: Botaş – Bosoi (cpt.), Şerban, S. Bucă, Necoară – Oviedo (min.46, Stăncioiu), M. Gheorghe, N’digwe (min.29, Moldoveanu), M. Oprea – M.Ilie (min.69, Henry), N. Bucă.
Antrenor principal: Daniel Timofte

Delta Tulcea: Pârvu (min.21, I. Olteanu) – Peteleu, Scarlat, Grigorov, Lorincz (min.71, D. Florea) – Creţu, Postelnicu, Coconaşu, Abdurazaza – Şt. Ciobanu, R. Radu (min.60, Vajda).
Antrenor principal: Constantin Gache

Comentarii

comentariu

About the Author

-