Published On: vin, Sep 24th, 2010

Boboc si Tusa vor sa para fete mari, desi le-a trecut vremea

Share This
Tags

* este opinia vicepresedintelui PSD Braila Doru Damian, care este amuzat de faptul ca cei doi liberali nu recunosc deschis ca organizatia lor are o alianta cu PSD-ul

Vicepresedintele  PSD Braila Doru Damian este mirat sa auda ca presedintele PNL local Catalin Boboc si deputatul PNL Diana Tusa neaga public ca liberalii ar avea o alianta, la nivel judetean, cu PSD-ul. Damian considera ca este de domeniul evidentei acest lucru, deci nu mai este nevoie s-o recunoasca oficial partile, insa banuieste ca liberalii vor sa para ca nu se amesteca nici cu PDL-ul , nici cu PSD-ul, ca si cum ei ar fi imaculati: “Pai cam toate hotararile de Consiliu Judetean sau de Consiliu Local sunt de interes, sau majoritatea lor sunt de interes punctual si atunci colaborarea nu trebuie neaparat sa o strigi, ci ea trebuie sa existe, sa functioneze. Da, ma mira…Ei vor sa para fete mari, desi, cateodata, le-a trecut vremea. Nu vreau sa comentez, probabil ca viata va demonstra ca singura solutie de coexistenta fireasca in politica si in comunitate este negocierea si compromisul, ca asta e realitatea. Daca ele sunt facute in folosul cetatenilor, lucrurile trebuie sa functioneze. Ca apar asemenea opinii, ele sunt legate, firesc si de perioada pe care o traversam, noi ne-am mai intalnit cu situatia asta, ei vor sa fie si la putere si in opozitie; nu se poate, trebuie sa te hotarasti ce vrei de la viata. Dar sunt lucruri absolut normale, pentru un partid de 20%, care ar vrea sa aiba 40%, dar n-are decat 20%. Poate sa se rostogoleasca, pana la urma, ca tot 20% va avea. Asta e situatia in momentul de fata in Romania . E posibil ca dupa inca 10-15 ani si PNL-ul sa devina un partid  de 30-35%, dar trebuie sa mai treaca putin timp. Si nu ma intereseaza pe mine ce-i in gradina lor, dar ca observator neutru, de pe margine, cand o sa renunte la mentalitatea de club, atunci poate o sa devina un partid extrem de serios, pentru ca sunt oameni de mare caracter si in PNL, ca si in orice formatiune”.

Intrebat la ce se refera, cand vorbeste despre “mentalitate de club”, Damian a explicat: “Eu asa am perceput intotdeauna activitatea de la PNL, se duc barbatii cu trabucuri de foi, ca la cluburi in Marea Britanie, la five o’clock tea si acolo se discuta toate chestiunile. Dar asta este o perceptie personala, ei asta incearca de foarte multi ani, sa para un club elitist. Ca nu le iese si ar trebui sa se mai uite si catre cetatean, asta e partea a doua”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-