Published On: mie, Sep 8th, 2010

Boboc, pe vremurile astea, prostia te scoate in evidenta!

Share This
Tags

Daca nu ati trait teroarea comunista, ati fi putut avea ocazia s-o faceti trecand in seara aceasta pe la sediul PNL Braila. Atmosfera tipica sedintelor de partid peceriste s-a redeschis ca dintr-un cavou in sala in care a devenit, de aproape un an, scena pe care evolueaza tinere marionete imbracate in Armani, care miros frumos, dar put de datorii.

Ultima isprava a bobocilor politicii liberale a fost sa-si incerce muschii antrenati prin cluburi pe scriitorul Vasile Datcu. Asa-zisul sef al PNL Braila, politrucul Boboc Catalin, a pus semnul egal intre o carte si un sac de porumb aratand cinstitei adunari de partid ca pana si spoiala capatata prin scoli e de imprumut. Un pitifelnic ca Boboc i-a cerut lui Datcu sa renunte la functia de consilier judetean, baietasul acesta cu aere de fante de cartier luand-o razna sub privirile uimite ale creatorului sau, de altfel pus si el la grea incercare dupa ce a vazut cat de usor l-a “tradus” la ultima negociere cu PSD!

Momentul in care i s-a cerut lui Datcu sa renunte la o calitate castigata prin votul brailenilor a transformat PNL intr-o gaina jumulita cu pretentii de vultur. Practic, atunci s-a semnat capitularea PNL nu numai in fata adversarilor politici, care se vor distra de minune cu niste ageamii ca Boboc si altii ca el, dar a dat un semnal cel putin deprimant sustinatorilor traditionali – intelectualii, si asa din ce in ce mai putini, ai PNL Braila. Prin vocea si gestul lui Boboc, acestora li s-a aratat, brutal, usa.

Este evident ca Boboc, care nu a citit nici macar cate carti a scris Datcu, nu a facut gestul acesta de capul lui. Sustinut de fratii lui, Minescu si Ganciu, l-a “ars intre coloane” pe Datcu, dar nu a luat in seama, infamul, ca lucrul acesta s-a mai intamplat. Boboc uita, daca a stiut vreodata, ca lui Datcu nu i-au putut inchide gura nici Securitatea, nici Masoneria. Ce credea putoiul asta, ca face el ce nu au putut face generali de securitate sau mari maestri?

Cat despre comentariile legate de redactorii Infobraila, Boboc, nu uita s-o asmuti pe protejata ta c-o stea in frunte impotriva noastra. Tot pe 30 de milioane merge treaba?

Comentarii

comentariu

About the Author