Published On: joi, Sep 23rd, 2010

Boboc o face pe fata mare la maritat, cand e vorba de postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila

Share This
Tags

* desi se discuta public de circa doua luni despre nominalizarea lui, din partea PNL, pentru postul de vicepresedinte al CJ, Boboc refuza sa admita ca este interesat de aceasta functie

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, face figura mironositei, cand este vorba sa recunoasca faptul ca isi doreste functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Boboc si-a aprins singur paie in cap astazi, cand, in cadrul unei conferinte de presa, intrebat fiind daca spera sa mai obtina postul de vicepresedinte al CJ pana la finele lui 2011, a comentat: ”In ceea ce ma priveste, dincolo de niste speculatii, nu m-a auzit nimeni, vreodata, pronuntandu-ma in sensul acesta, in mod direct”, ca si cum nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Fiindca a sugerat ca, personal, nu si-a declarat niciodata interesul pentru functia amintita – in contextul in care, de circa doua luni, se vorbeste public despre nominalizarea sa pe postul amintit, cu comentarii din partea politicienilor, nu la nivel de barfa la colt de strada, fara ca el sa infirme informatia – , l-am intrebat pe Boboc daca isi doreste acest post sau nu, ca sa fie lamurita odata pentru totdeauna, situatia.

A fost inceputul unui lung sir de repetari ale intrebarii la care Catalin Boboc a refuzat sa confime ca il intereseaza acest post, dar n-a avut nici curajul sa infirme: “Vom avea o intreaga discutie in cadrul partidului despre asta si vom stabili impreuna cu toti cei care au o experienta in sensul asta, daca e oportun sau nu.  Am discutat cu domnul Stancu, ca si presedinte de partid  si dansul ca presedinte de partid, partide partenere in actul administrativ si putem discuta, ca principiu, ma bucur ca agreeaza varianta asta, cu mine, ca vicepresedinte al CJ. Nu am discutat niciodata despre numirea mea in acest post, am discutat despre eliberarea din functie a viceprimarului si vicepresedintelui CJ din PDL, pe considerente politice, asa cum au fost si numiti”.

Intrebat, din nou, daca vrea sa fie vicepresedinte al CJ sau nu, Boboc a declarat: “Pentru mine, ar fi o posibilitate de a avea un contact direct si foarte strans cu administratia, ceea ce trebuie sa recunosc ca nu ar fi putin pentru un om ca mine, care nu are o vasta experienta in sensul asta, ar fi un lucru foarte interesant, dar dincolo de consilierul judetean Catalin Boboc sunt si presedintele acestei filiale, o filiala care are niste obiecive si asa cum am mai spus, este pozitia  reala si oficiala, vom analiza impreuna si vom hotari sau nu”.

Intrebat a treia a oara daca este interesat de acest post sau nu, Boboc a evitat din nou raspunsul: “Conform intelegerii pe care o avem cu partenerii nostri, pentru filiala noastra, ma intereseaza acest post, de vicepresedinte”.

Chestionat daca raspunsul este “da” sau “nu”, liderul liberal a continuat seria eschivarilor: “Probabil ca din acest punct de vedere vorbind, ceea ce as putea sa face eu acolo, ar putea sa faca si un alt coleg, asa ca…Daca raspunsul meu acum este unul nu foarte transant… Astazi, prin suspendarea celor doua hotariri de Consiliu Local si Consiliu Judetean, atat la ca CLM cat si la CJ sunt cate doi viceprimari si respectiv vicepresedinti. Tocmai am spus ca din punctul de vedere al unui tanar, al unei cariere administrative sau politice, evident ca este un castig, dar astazi pot sa analizez aceasta posibilitate doar din perspectiva asta, a carierei mele, ca atunci as spune mai simplu: da, ma intereseaza, dar nu despre asta este vorba! Iar pozitia mea, astazi, nu-mi permite sa vorbesc atat de relaxat despre treaba asta si sa vorbesc in nume propriu. Hai sa va spun un lucru: daca va tine procesul doi ani de zile, este oportun pentru PNL sa luam aceasta functie, sau sa iau aceasta functie?”.

In ceea ce ne priveste, am dedus ca raspunsul este “DAAAAAA!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-