Published On: mar, Sep 7th, 2010

Barbat sfartecat de tren

Share This
Tags

* marti seara, un individ de 56 de ani a fost lovit de trenul intercity Bucuresti-Galati, in zona cartierului ANL Lacu Dulce

Un brailean in varsta de 56 de ani si-a gasit aseara sfarsitul intr-un mod groaznic, taiat de o garnitura de tren, in apropierea cartierului de ANL-uri din Lacu Dulce. Accidentul a fost anuntat de mecanicul trenului intercity 575 Bucuresti Nord –Galati, care, din cauza intunericului, nu l-a observat pe barbatul care se afla chiar pe linia de cale ferata. Victima a fost sfartecata, iar bucati din corpul sau s-au imprastiat pe o raza de cateva zeci de metri. Politistii de la TF sositi la fata locului au gasit asupra decedatului actele de identitate si l-au identificat ca fiind Vasile Raileanu, in varsta de 56 de ani.

Omul traia de azi pe maine si nu mai avea un adapost deasupra capului de cativa ani, de cand si-a dat casa, la schimb cu un teren aflat in cartierul Chercea. Vecinii spun ca el s-a mutat din zona in urma cu cativa ani si mai pastra legatura cu sora sa, care locuieste in acelasi cartier. Oamenii isi amintesc de decedat ca de un om linistit, cu care se intelegeau foarte bine, dar care a decazut mult dupa moartea mamei sale, impreuna cu care locuia.  

Comentarii

comentariu

About the Author