Published On: vin, Sep 17th, 2010

Asociatia Pro Democratia invita brailenii la Marea Curatenie Nationala

Share This
Tags

* toti cei interesati sunt rugati sa se alature campaniei “”Let’s do it Romania!”

 Asociatia Pro Democratia Club Braila se alatura celui mai mare proiect de implicare sociala “Let’s do it Romania!” si sprijina diseminarea informatiilor referitoare la proiect. “Daca sunteti interesati de o colaborare cu scopul de a promova o Braila mai curata si pentru a mobiliza societatea civila in Braila, ajutati-ne sa informam cat mai multi braileni despre acest proiect pentru a avea cat mai multi voluntari pe data de 25 septembrie. Implicarea in proiect se poate face prin inscrierea la www.letsdoitromania.ro. Pentru ziua de curatenie avem nevoie de manusi de plastic si saci de gunoi si se cauta sponsori in acest scop. Daca stiti companii sau organizatii care ne-ar putea ajuta cu aceste materiale, sau daca ar putea printa afise pentru proiect, v-am fi recunoscatori daca trimiteti sugestiile dumneavoastra”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.


Coordonatoarea proiectului pe judetul Braila este Laura Turcanu, care poate fi contactata la e-mail: laura.turcanu@letsdoitromania.ro

Pentru cei interesati, iata cei 5 pasi, ca sa te inscrii in “Let`s Do It, Romania!”

1. Intra pe www.letsdoitromania.ro si apasa butonul portocaliu Hai cu noi pe 25 septembrie, înscrie-te aici!”

2. Daca nu mai cunosti pe nimeni care si-a facut deja echipa in judetul tau, tu vei fi persoana de contact, adica cel care va primi toate informatiile necesare. Accesează link-ul “Inscrie-te ca persoană de contact a echipei”.

3. Completeaza formularul cu datele tale si apasa butonul “trimite”. Vei primi in scurt timp e-mail-ul de confirmare, cu codul pentru echipa ta. Felicitari, tocmai te-ai inscris în “Let`s Do It, Romania!”. Daca nu ai inca alti prieteni care sa vina cu tine, pastreaza bine codul, vor aparea curand. Inscrie-te oricum, chiar si singur, ca sa fii inclus in baza noastra de date.

4. Da codul si prietenilor tai, pentru ca pe 25 septembrie, sa faceti parte din aceeasi echipa! Ei vor completa formularul “Inscrie-te ca membru al echipei”, disponibil la acelasi buton de pe site, “Hai cu noi pe 25 septembrie, inscrie-te aici!”. Nu uita: vor avea nevoie de codul unic pe care l-ai primit tu la inscriere.

5. In ultimele zile inainte de Ziua de Curatenie Nationala, vei putea alege mormanul de pe harta pe care il vei curata impreuna cu echipa ta sau cu alte echipe înscrise. Vei primi un e-mail cu informatiile utile pentru acest ultim pas.

*Pentru grupurile mai mari de 10 persoane (companii, asociatii, institutii de invatamant, ONG-uri), va rugam sa trimiteţi un email la voluntar@letsdoitromania.ro sau sustin@letsdoitromania.ro pentru informatii suplimentare.

* Pentru ca numarul de voluntari poate varia de la localitate la localitate si nu putem estima numarul de materiale necesare, va rugam ca fiecare voluntar sa aiba la el o rola de saci de 120 de litri si o pereche de manusi mai groase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-