Published On: mar, Sep 7th, 2010

Asociatia Pro Democratia a ridicat la Braila “Zidul dorintelor”

Share This
Tags

* este modul prin care voluntarii  APD au sarbatorit 20 de ani de existenta a organizatiei

Asociatia Pro Democratia a sarbatorit astazi 20 de ani de la infiintare, moment marcat si la Braila, printr-o initiativa civica avand ca scop comunicarea directa cu cetatenii. Mai exact, voluntarii APD au amenajat un “Zid al dorintelor”, in care brailenii si-au putut trece gandurile si nemultumirile, precum si sperantele lor de mai bine. “De doua decenii, Asociatia Pro Democratia, bazandu-se pe principii precum libertate, egalitate, solidaritate, dreptate, multiculturalitate, a actionat pentru construirea unei societati democratice in Romania. Militand pentru democratia participativa, APD promoveaza implicarea civica si dezvolta ideea conform careia schimbarea societatii vine in primul rand de la fiecare dintre cetateni, poate fi realizata prin contributia fiecaruia dintre noi si depinde foarte mult de viziunea noastra. Daca vrem sa traim intro societatea civilizata, in primul rand noi trebuie sa ne comportam civilizat! Vrem sa fim respectati,  in primul rand trebuie sa ne respectam noi pe noi insine si apoi pe cei din jurul nostru! Vrem corectitudine, in primul rand noi trebuie sa fim corecti! Si exemplele pot continua…

Astazi, la Braila , plecand de la premisa ca cetatenii sunt nucleul unei societati, am incercat sa comunicam cu acestia printr-un “Zid al dorintelor”. Ne putem imbunatati activitatea daca stim care sunt asteptarile lor de la aceasta organizatie, ii putem consilia, daca au probleme in relatia cu administratia publica, dar ramane esentiala implicarea tuturor.
Astfel, de-a lungul timpului, Asociatia Pro Democratia a atras oameni ce vor sa aduca o contributie la schimbarea societatii, oamenii ce au fost motorul acestei organizatii neguvernamentale. Astazi, va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Asociatia Pro Democratia si contam in continuare pe dumneavoastra!”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Mariana Batca, presedintele APD Club Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-