Published On: mie, Sep 15th, 2010

Angajatii Spitalului Judetean vor alti lideri de sindicat

Share This
Tags

Protestatarii sunt de parere ca nu sunt bine reprezentati de sindicate si au cerut ca la discutiile din Comisia Paritara si Comitetul Director sa fie prezenti si oameni din randul lor.

Delegatia protestatarilor prezenta la discutiile cu managerul Rodica Sin a cerut ca deciziile majore care se iau in privinta spitalului sa fie transparente si a constatat ca managerul Rodica Sin nu este informata corect in ceea ce priveste situatia din spital. Oamenii au cerut ca saptamanal, intr-un loc vizibil din spital, sa fie afisate deciziile conducerii, pentru ca toti angajatii sa aiba acces la acest tip de informatie.

In timpul manifestatiilor de astazi, oamenii nu au permis Aureliei Chelariu, presedintel;e sindicatului “Sanitas”, sa intre la discutiile cu managerul Rodica Sin. Protestatarii au huiduit-o pe Chelariu si au intrebat-o unde a fost pana acum, care au fost preocuparile ei pentru problemele cu care se confrunta Spitalul Judetean.

In aceste conditii, angajatii spitalului au decis sa-i ceara managerului sa suspende temporar orice discutii, pana cand vor alege alti lideri de sindicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-