Published On: joi, Sep 9th, 2010

Amenzi pe Regală

Share This
Tags

După amiaza de 8 septembrie a fost cu surprize nu tocmai plăcute pentru şoferii de autoturisme care s-au încăpăţânat să parcheze în zona străzii Mihai Eminescu, chiar dacă aparent, staţionarea lor era pe străzile care intersectează artera celebră a urbei şi pe care o numim cu mândrie Regala, aşa cum i-a fost şi numele multă vreme. Practic, oamenii legii au pus în aplicare o hotărâre locală prin care zona cu pricina – mai precis tot arealul fostei Regale – este declarată pietonală (aşa este şi proiectul de reabilitare a arterei de circulaţie) şi în consecinţă, este interzisă autoturismelor. De altfel primarul Aurel Gabriel Simionescu şi-a exprimat în mai multe rânduri intenţia de a fi foarte sever cu cei care nu respectă aceste dispoziţii.
După cum ştim, conducătorii auto care au diverse interese în zonă chiar nu respectă deloc aceste reguli, iar printre cei amendaţi s-au regăsit, se pare, şi câţiva poliţişti… Gurile rele susţin că, poate, zelul purtătorilor de procese verbale de amendă a fost datorat mai degrabă anunţatei vizite a Elenei Udrea – ministrul Dezvoltării şi Turismului – care a sosit astăzi, 9 septembrie, la Brăila şi care avea prevăzut în program şi o deplasare în Centrul istoric – parte a unui amplu proiect de reconstrucţie şi modernizare a infrastructurii finanţat din bani europeni.
Măcar de s-ar acorda mai des amenzi; poate astfel se lecuiesc de sportul încălcării legii unii brăileni, fie ei şi purtători de uniformă care lucrează în zona despre care făcurăm vorbire aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-