Published On: lun, Sep 20th, 2010

Ajutoare alimentare comunitare pentru brailenii saraci

Share This
Tags

* acestea se vor distribui din 27 septembrie

Primaria Municipiului Braila va distribui, începând cu data de 27 septembrie 2010, ajutoare alimentare comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate. Astfel, se vor oferi: făină – 14kg/persoană, mălai – 7kg/persoană, zahăr – 1kg/persoană, biscuiţi – 1,3kg/persoană, lapte praf – 1kg/persoană si paste făinoase – 3,2kg/persoană, in următoarele locatii:

1.  Grupul Şcolar Industrial ,,Constantin Brancoveanu’’ (fostul liceu ,,Progresul’’) situat în Calea Galaţi nr. 366 – pentru pensionarii ale căror pensii se află sub 400 lei/lună (inclusiv din pensii cumulate) şi pentru beneficiarii de ajutor social.

2. Colegiul Naţional ,,C.D. Neniţescu’’ (fostul liceu de Chimie) situat pe Şoseaua Buzăului nr. 15, pentru persoanele cu handicap grav si accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate şi şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

Programul de lucru este: Luni – Vineri, între orele 8;30- 14;00.

Persoanele beneficiare se vor prezenta personal cu actele de identitate în original (buletin de identitate/carte de identitate, carte provizorie, certificat de naştere pentru minori, dispoziţie de curatelă/tutelă, procură notarială pentru persoanele care nu se pot deplasa) şi cu ambalaje corespunzătoare ridicării acestor produse alimentare.

Pentru relaţii suplimentare, beneficiarii acestor produse alimentare se pot adresa Direcţiei de Asistenţă Socială – Serviciul Evidenţă şi Anchete Sociale pentru acordarea de Ajutoare de Urgenţă – Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 134 sau la telefon 0239/629322 interior 14.

Comentarii

comentariu

About the Author

-