Published On: lun, Sep 6th, 2010

„Povestind Braila”

Share This
Tags

* organizatia ARIN ofera tinerilor braileni un trainig gratuit pe domeniile: redactare de texte, tehnica fotografica, tehnica de realizare film scurt, observatii legate de protectia mediului

Asociatia ARIN si grupul de initiativa in proiectul „Povestind Braila” ii anunta pe tinerii braileni ca in perioada 9 – 12 septembrie se vor organiza o serie de traininguri, pentru cei interesati in urmatoarele domenii: redactare de texte, tehnica fotografica, tehnica de realizare film scurt, observatii in probleme legate de protectia mediului. Cursurile sunt conduse de specialisti in domeniile respective si sunt gratuite. Orice tanar brailean interesat de tematica este invitat sa se inscrie.

Inscrierile se fac pana marti, 7 septembrie orele 18,00, la sediul Asociatiei ARIN (Str. Mihai Eminescu nr. 48 – 52 – spre Catedrala Sf. Petru), la telefon 0758.071656, fax. 0239.613281 sau la trimitand un e-mail la povestind.braila@gmail.com . Detalii ulterioare pot fi gasite pe site-ul www.povestind-braila.ro si la contactele mentionate mai sus.

Proiectul „Povestind Braila” urmareste sa ii ajute pe tinerii braileni sa se implice in problemele comunitatii din care fac parte, cu ajutorul activitatilor creative si este finantat de Uniunea Europeana prin Programul ”Tineret in Actiune”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-