Published On: vin, Aug 20th, 2010

Vremea caniculara stimuleaza petrecerile nocturne

Share This
Tags

* jandarmii primesc foarte multe apeluri ale unor cetateni deranjati de zgomotul produs de diversi petrecareti adunati la colt de strada sau pe terase

Vremea extrem de calda si zapuseala insuportabila din apartamentele de bloc ii determina pe unii dintre braileni sa stea afara pana tarziu in noapte. Ei se aduna la un pahar de vorba fie pe o terasa, cu prietenii, fie la coltul blocului, de regula, langa chioscurile de unde se aprovizioneaza cu bere. De cele mai multe ori, dupa cateva pahare de alcool, petrecaretii incep sa vorbeasca si sa rada zgomotos, eventual, incep sa se injure unii pe altii si deranjeaza locatarii din jur. Ca sa scape de cei care fac zgomot in miez de noapte, oamenii suna la Jandarmerie, iar patrulele aduna de pe strada, aproape zilnic, persoane care tulbura linistea publica. Unii dintre acestia sunt atat de beti, incat abia se tin pe picioare, insa au suficienta putere sa se certe cu oamenii legii. Nu de putine ori, dupa ce sunt amendati, cei adusi la sediul Jandarmeriei in stare avansata de ebrietate abia mai nimeresc poarta, ca sa plece, iar odata ajunsi in strada, nu mai sunt in stare sa tina drumul drept.

Jandarmii intervin si la terasele care functioneaza la parterul unor blocuri, unde muzica data la maximum si zgomotul produs de clienti ii tin pe locatarii de la etaj in stare de veghe pana spre dimineata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-