Published On: mar, Aug 24th, 2010

Vrabia malai viseaza si “Camelia” Gusatu, director executiv al Primariei Braila

Share This
Tags

Nu este un secret pentru nimeni ca reputatul economist Stoica Anghelescu era considerat, in administratia Cibu, drept singurul director executiv al institutiei, lucru care, adaugat vastei sale experiente, ii conferea o pozitie aparte: era invitat la intalnirile private ale primarului, i se cerea sfatul in probleme importante. Prin urmare, noul val de “lupoaice tinere” care au invadat Primaria Braila in era Simionescu simt nevoia unei recunoasteri pe care altii au castigat-o in ani de munca atat la primarie cat si la catedra universtatilor brailene si nu numai. Este si cazul fostului consilier personal al primarului Simionescu, Ionica Gusatu, alintata de prieteni, familie, colegi si primar cu supranumele “Camelia”. Spunem asta pentru ca nimic altceva nu putem intelege din semnatura mail-urilor pe care le trimite in ultima vreme Ionica, pardon, “Camelia” Gusatu, care semneaza in clar “Camelia Gusatu, director executiv, Primaria Braila”. Adica trebuie sa intelegem noi ca i-a cam luat locul lui Anghelescu, ca ea este cea mai tare si deci, e de retinut!
Intrebata despre felul in care a ales, mai nou, sa semneze mail-urile, Gusatu a spus: “Si asa am avut o zi grea. Chiar mi-ai stricat ziua! Nu am vrut sa par altceva, sunt mai multi directori executivi in primarie. De altfel, acelea sunt mail-uri trimise catre voi, nu sunt pentru publicat undeva si nici nu am cerut sa fie publicate, poate cu exceptia unuia. Ai vazut ca atunci cand sunt grabita, cand muncesc pana noaptea tarziu, va trimit un atas cu poze sau altceva si semnez simplu, Camelia. Nu ma asteptam la o astfel de intrebare, mi se pare de doi lei”, a spus Ionica “Camelia” Gusatu.
Intrebat daca sunt mai multi directori executivi in Primaria Braila si daca printre ei se afla si “Camelia”, primarul Aurel Simionescu, vizibil contrariat, a contrazis-o. “Nu. Ea e la cultura. Nu exista director executiv. Exista directori pe diverse directii. Nu exista o diferenta intre directori, sunt pe acelasi palier in organigrama”, a spus primarul, caruia nu-i venea sa creada cate probleme incepe sa-i faca viteza cu care unele vor sa ajunga in varf! Si nici cat de multi directori executivi are.

Comentarii

comentariu

About the Author