Published On: joi, Aug 19th, 2010

Un nou batran descoperit mort in casa, la multe zile dupa deces

Share This
Tags

* de aceasta data, este vorba despre o femeie de circa 70 de ani, care n-a mai fost vazuta de circa doua saptamani

Pompierii braileni au avut astazi o noua misiune dificila, nu pentru ca au fost nevoiti sa se lupte cu focul, ci pentru ca au descoperit un nou cadavru intrat in putrefactie. Macabra descoperire a fost facuta astazi, putin dupa pranz, intr-un apartament din Braila. Totul s-a intamplat intr-un bloc din cartierul Vidin, unde locatarii au sesizat de cateva zile un miros urat, care devenea pe zi de trece mai puternic, pe houl de la etajul IV. Oamenii au batut de mai multe ori la usa unui apartament unde locuia singura o femeie de circa 70 de ani, surdomuta, crezand ca aceasta a uitat sa duca gunoiul si din cauza caldurii, resturile au inceput sa miroasa. Cum nu le-a raspuns nimeni, vecinii s-au ingrijorat si si-au dat seama ca, de fapt, de circa doua saptamani, nimeni nu o mai vazuse pe batranica, Sofia Bajenaru.

Ei au banuit ca este ceva in neregula, pentru ca femeia, desi in varsta, era extrem de activa si iesea zilnic in oras. Astazi, cand duhoarea a devenit insuportabila, oamenii au vorbit cu administratorul asociatiei si i-au cerut sa sune la 112, pentru a cere ajutor. “Eu am fost cea care am dat alarma. Mi-a venit un miros de mortaciune, de caine mort si  zic “aoleu, ce miroase, aici, la patru, la voi pe hol!”. Atunci a fost a doua oara cand am mirosit. Si vecina zice “si mi-e mi-a mirosit”, dar ei sunt salariati, n-au dat importanta, au mai plecat la tara, zice “si noua ne-a mirosit seara”, ne-a povestit Ioana Cristea, una dintre vecine. “De vreo doua saptamani n-am mai vazut-o pe femeia asta. Chiar am zis vecinului, “mai vecine, ori cumva e moarta in casa femeia asta?”. Asta am banuit, pentru ca pe ea intotdeauna o vedeai ca trece strada, nu stia ce voia, din ce am vazut-o eu, era prea agitata“, ne-a declarat si Aurelia  Margineanu, o alta vecina.

Dupa ce au reusit sa intre in casa, pompierii au descoperit trupul batranei, in sufragerie, intins pe pat, intr-o stare avansata de descompunere.

Politistii au demarat o ancheta si din primele cercetari, a rezultat ca femeia avea mari probleme de sanatate. Cum nu s-au descoperit urme vizibile de violenta, anchetatorii exclud ipoteza unei morti violente. Vecinii spera acum sa reuseaca sa-l gasesca pe fiul batranei, pentru ca aceasta sa aiba parte de o inmormantare crestineasca.

Comentarii

comentariu

About the Author