Published On: Soare, Aug 22nd, 2010

Trei dintre agresorii bodyguardului lui Ilie Parachiv au fost prinsi si incarcerati

Share This
Tags

* al patrulea bataus, Dorin Stroe, este in continuare in urmarire nationala

stroe dorin

Stroe Dorin

Politistii braileni au pus mana pe trei din cei patru indivizi implicati, la mijlocului lunii iulie, in incidentul din statiunea Lacu Sarat, in urma caruia omul de afaceri Ilie Parachiv si bodyguardul sau, Stefan Moraru, au fost loviti. Dupa cum v-am mai informat, toti cei patru presupusi agresori, domiciliati in municipiul Braila, au fost dati in urmarire la nivel national in data de 3 august, intrucat se sustrageau masurii arestarii preventive pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, vatamare corporala si port ilegal de arma alba. Trei dintre acestia, respectiv Sterica Artin Cristinel, de 29 de ani, zis „Sulica” si fratii Cristian Stefan Radulescu, de 24 de ani si  Iulius Cezar Radulescu, de 21 de ani, zis „Cezarica”, s-au predat de bunavoie vineri si au fost prezentati Judecatoriei Braila, care a confirmat masura arestarii preventive, ei fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

Reamintim ca, la data de 16 iulie 2010, in jurul orelor 18.00, in urma unui conflict spontan si pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre omul de afaceri Ilie Paraschiv si bodyguardul sau, Stefan Moraru, de 37 de ani, care se aflau la o masa de la terasa situata pe plaja, au intra in conflict cu patru indivizi. In urma disputei, Parachiv s-a ales cu cateva lovituri la cap, iar bodyguardul sau a fost lovit cu cutitele de catre cei trei arestati si de Stroe Dorin, de 26 de ani, din municipiu, care este in continuare urmarit la nivel national.

Politistii ii roaga pe cei care pot da relatii despre prezenta acestuia din urma in municipiu sau judet sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul de telefon 112, sau, taxabil, 606100, interior 20163, la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-