Published On: Soare, Aug 15th, 2010

Tilea s-a saturat de carciuma, vrea la Piata

Share This
Tags

Nu, nu vrea sa-si ia o taraba in piata, vrea sa fie el sef la piata. Tinand cont ca este artizanul numirii Simonei Draghincescu la DAPT, fostul viceprimar se gandeste ca n-ar fi rau ca, acum, el sa fie seful tarabelor. A vazut ca avand doar carciuma, agentie de turism, terasa, gratarul de legume si crama, nu ajungi sa ai atatea apartamente si case ca Draghinceaca si s-a gandit ca unde a putut s-o puna pe una ca ea, se poate pune si pe el. Ideea i-a incoltit vazand ca fosta lui protejata, Simonica, e pe faras - daca nu cumva chiar Doamna de fier vechi sa fi fost cu initiativa de a lasa mostenire reteaua de relatii corecte cu agentii economici si cu tarabagii pe mana lui Lucian, ceea ce-i greu de crezut, la cat de zgarcita e.
Ca sa ajunga la cascaval, Tilea, la fel de generos ca si inca sefa DAPT are nevoie de un CV consistent, asa ca nu-i de mirare ca medicamentul pentru tratamentele de care este nevoie sa-i fie oferit, pe retete compensate, de Carmen Ionescu, un suflet bun care l-a ajutat pe Lucian de fiecare data si care, mai mult ca sigur ca nici acum nu-l va lasa. Tilea merita, ca s-a purtat bland cu ea, mai putin ca nu s-a tinut de cuvant; dar de aici a luat exemplu de la Cibu, asa ca o scuza tot are. Cu siguranta ca acum nu-i va mai promite iubire vesnica (desi de cand cu pastilutele albastre ar putea) ci vreo taraba misto la piata, sa mai vanda si fata un antinevralgic, ceva.
Prin urmare, Simonica, draga de tine, vezi tu, cin’ te-a pus, te da si jos, asta ca sa nu mai pui botu’ la vrajeala altora. Mai naspa este ca p-asta de-ti vrea locul nu ai ce smenuri sa-l inveti, ca el este tata lor, lucru dovedit si cu ce scrie negru pe alb mai sus. (Tile ia tot)

Comentarii

comentariu

About the Author

-