Published On: mar, Aug 17th, 2010

Start amânat pentru CF Brăila

Share This
Tags

* Din cauza caniculei, debutul Ligii a II-a a fost reprogramat pentru data de 28 august* În prima etapă, CF Brăila va juca pe Municipal cu Săgeata Năvodari

Comitetul de Urgenţă al Federaţia Române de Fotbal a ţinut cont de solicitarea mai multor grupări din eşaloanele doi şi trei ale fotbalului românesc şi a decis ca prima etapă să se dispute cu o etapă mai târziu decât era programat iniţial. Astfel, în Liga a II-a, startul nu se va mai da la sfârşitul acestei săptămâni, ci pe data de 28 august.
Iată mai jos comunicatul oficial al FRF: “Ca urmare a condiţiilor climaterice din ţara noastră şi a solicitării membrilor afiliaţi ai Federaţiei Române de Fotbal din eşaloanele competiţionale respective, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis să amâne cu o săptămână startul ediţiei 2010-2011 a campionatului Ligii a 2-a şi a 3-a. Astfel, prima etapă a Ligii a 2-a nu se va mai disputa la data de 21 august a.c., ci la 28 august a.c. Toate celelalte etape ale turului vor avea loc cu o săptămână mai târziu comparativ cu programarea iniţială, ultima etapă a turului urmând să se joace, aşadar, în ziua de 4 decembrie a.c.”.
În prima etapă a sezonului 2010-2011, CF Brăila va juca pe Municipal cu Săgeata Năvodari.
Altfel, în week-endul trecut, “albaştrii” au jucat un amical pe teren propriu cu Delta Tulcea, formaţie ce evoluează tot în Seria I din Liga a II-a. La capătul a 90 de minute destul de animate, tulcenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză au condus cu 1-0. Golul gazdelor a fost marcat de Nelu Bucă, cu două minute înainte de final. Antrenorul Daniel Timofte a folosit următorii jucători: Anton – Bosoi, S. Bucă (min. 70: Costache), Gurguiatu (min. 66: Olenic), Necoară – Iosofache (min. 46: Stăncioiu), Pânzaru (min. 77: Oviedo), M. Gheorghe, Oprea (min. 66: Cazan) – Ioviţă (min. 46: Teodorescu), N. Bucă.
Întrucât startul sezonului s-a amânat, CF Brăila va încerca să perfecteze un nou joc de verificare în această săptămână.

Comentarii

comentariu

About the Author

-