Published On: vin, Aug 27th, 2010

Secretarul Stoian Iorga, evaluat in Consiliul Local, la o luna si jumatate dupa ce a iesit la pensie

Share This
Tags

* pe ordinea de zi a sedintei CJ de marti, 31 august, figureaza o evaluare a activitatii fostului secretar al CLM, desi acesta nu mai ocupa functia de mai bine de o luna

Consiliul Local Municipal va evalua performantele secretarului Stoian Iorga pe primele 8 luni ale acestui an,  la mai bine de o luna dupa ce acesta a iesit la pensie. Marti, la ora 10, la sala de sedinte a Companiei de Utilitati Publice „Dunarea”, va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal, pe a carei ordine de zi se afla si punctul legat de „Evaluarea performantelor profesionale ale secretarului municipiului Braila, pentru perioada 01.01.2010– 01.08.2010”. Care este scopul acestei evaluari si la ce mai foloseste ca omul sa fie laudat sau criticat, in conditiile in care nu mai are nicio legatura cu Primaria, institutie din care a iesit cu capul in jos, ne scapa.

Tot pe ordinea de zi a sedintei, ce ne-a fost comunicata oficial, se afla si proiectul de hotarare initiat de 10 consilieri, ce vizeaza schimbarea lui Stanel Ionel Necula din functia de viceprimar al municipiului.

In rest, se vor pune in discutia consilierilor, printre altele, urmatoarele proiecte de hotarare: 1. Rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli, constituit in afara   bugetului local, pe anul 2010: 2. Aprobarea Studiului pentru evaluarea potentialului local al resurselor energetice si a oportunitatii atragerii unei investitii pentru finantarea, constructia si exploatarea unei surse noi pentru producerea energiei termice in municipiul Braila, precum si modernizarea sistemului de transport si distributie;3. Completarea H.C.L.M. nr. 51/27.02.2009 referitoare la „Atestarea apartenentei la domeniul privat al municipiului Braila, a unor imobile, in vederea inscrierii acestora in cartea funciara”; 12. Modificarea anexelor nr.1 si 2 din H.C.L.M. nr.174/28.11.2002, privind „Punerea in aplicare a prevederilor Legii nr.550/2002 privind vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari de servicii aflate in administrarea Directiei Serviciilor Publice Braila”, cu modificarile si completarile ulterioare; 13. Modificarea Hotararii Consiliului Local Municipal Braila nr.230/14.07.2010, referitoare la „Infiintarea S.C. „Administratia Pietelor si Targurilor” S.A. Braila; 16. Asocierea intre municipiul Braila si Asociatia Club Sportiv „CUZA SPORT” Braila, in vederea desfasurarii activitatii sportive; 17. Prelungirea perioadei acordului de parteneriat incheiat intre municipiul Braila, prin Directia de Asistenta Sociala Braila, pe de o parte si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila si Fundatia „Lumina”, de cealalta parte; 18. Aprobarea perfectarii contractului de inchiriere, avand ca obiect imobilul situat in Braila, str. Grivitei nr.243 cu iesire in str. Mihai Bravu nr.302, intre Grupul Scolar de Prelucrare a Lemnului „Constantin Brancusi”, unitate scolara cu personalitate juridica, in calitate de locatar si Sachelarie Gabriela Laura, Sachelarie Maria si Dumitriu Lucia, in calitate de locatori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-