Published On: joi, Aug 5th, 2010

Sase, Politia!

Share This
Tags

* vineri si sambata, politistii braileni de la Rutier vor iesi cu totii in strada, asa ca soferii trebuie sa fie  cu ochii in patru

Politistii de la Serviciul Rutier au programat pentru sfarsitul acestei saptamani actiuni de amploare, in scopul asigurarii unui climat corespunzator in trafic si prevenirii producerii accidentelor rutiere. Agentii vor fi prezenti pe arterele din municipiu si judet cu aparatele radar si vor lua masurile legale impotriva conducatorilor auto care incalca normele rutiere.

Astfel, in ziua de vineri, 6 august, intre orele 12.00-20.00, politisti vor actiona, impreuna cu lucratori de la politiile orasenesti si comunale, pe drumurile din judet, cu scopul prevenirii accidentelor produse din cauza nerespectarii regimului legal de viteza. De asemenea, sambata, 7 august, intre orele 18.00-2.00, agenti de la Serviciul si Biroul Rutier, sprijiniti de lucratori de la Biroul Ordine Publica pentru Mediul Urban din cadrul Politiei Municipiului, vor actiona pe raza municipiului, avand ca obiective prioritare depistarea in trafic a conducatorilor auto care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si prevenirea indisciplinei soferilor care incalca prevederile legale referitoare la acordarea prioritatii de trecere a pietonilor angajati in traversare prin locuri marcate si semnalizate corespunzator. Totodata, politistii vor avea in atentie si pietonii care stanjenesc traficul auto, traversand strada prin locuri nepermise.

Comentarii

comentariu

About the Author

-