Published On: mar, Aug 31st, 2010

Politistii cauta o minora disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

La data de 30 august, orele 13.30, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean s-a prezentat E. Plescan, din municipiu, care a sesizat disparitia, din data de 29 august, la orele 23.00, a fiicei sale PLEŞCAN SABINA MIRELA, in varsta de 12 ani. Din primele verificari efectuate, a rezultat ca in seara zilei de 29 august, intre orele 22.00- 23.00, minora a ramas singura la domiciliu impreuna cu fratele ei, in varsta de 2 ani si jumatate, iar la orele 23.00, cand mama sa revenit acasa, a constatat lipsa acesteia.

Semnalmentele fetei: inaltime 160-162 cm, greutate 55 kg, corpolenta atletica, par saten inchis, lung pana la umeri, fata ovala, ochi caprui, iar ca semn particular, prezinta o cicatrice pe abdomen, de circa 20 cm, urmare a unei interventii chirurgicale.

Politistii au solicitat urmarirea la nivel national a acesteia, precum si darea in consemn la punctele de trecere a frontierei de stat. Cercetarile sunt continuate de Compartimentul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale. Cei care au informatii despre copila, sunt rugati sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-