Published On: mie, Aug 25th, 2010

Politistii braileni au capturat doi suspecti de trafic de cocaina si hasis

Share This
Tags

Politistii braileni specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Braila, au documenat si probat activitatea infractionala a doi tineri, suspectati de trafic de droguri de risc si mare risc, care isi desfasurau activitatea infractionala pe raza judetului Braila. Suspectii se afla acum incarcerati in arestul I.P.J. Braila.
La data de 13 august a.c., politisti de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Braila, cu sprijinul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Galati, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Braila, au actionat in municipiu pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri. Astfel, politistii l-au prins in flagrant pe braileanul R.A., de 28 de ani, care era insotit de alti doi tineri, având asupra lor 48 de grame de pulbere de culoare alba, susceptibila a fi cocaina. Din investigatii a reiesit faptul ca suspectul a comercializat droguri de mare risc, respectiv cocaina, in perioada iulie-august a.c., pe raza judetului Braila. In baza probatoriului administrat in cauza, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Braila au dispus retinerea pe baza de ordonanta a lui R.A. pentru 24 de ore. Fiind prezentat Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea de infractiuni prevazute si pedepsite de Legea 143/2000, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, instanta a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.
De asemenea, in ziua de 18 august a.c., s-a organizat si realizat o actiune de prindere in flagrant a braileanului C.A., de 32 de ani, despre care s-a stabilit ca, in perioada iunie- august a.c., ar fi comercializat rezina de canabis (hasis) in municipiul Braila, contra sumei de 70 de lei/gram. in urma controlului efectuat in autoturismul pe care il conducea, politistii au gasit 6,5 grame rezina de canabis. Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta, iar in urma prezentarii Tribunalului Braila, instanta a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru savarsirea de infractiuni prevazute si pedepsite de Legea 143/2000, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.
Cei doi suspecti au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale, cu suspectii in stare de arest.

Comentarii

comentariu

About the Author

-