Published On: Soare, Aug 1st, 2010

Pericol de concedieri, mai nou, la Consiliul Judetean

Share This
Tags

* presedintele CJ spune ca nu este vorba despre disponibilizari, ci de “reasezari in schema” * printre cei vizati se afla si directori

Intr-o perioada in care disponibilizarile sunt principalul subiect in multe dintre institutiile publice, angajatii Consiliului Judetean, care se simteau in siguranta, sunt, mai nou, in pericol. Chiar daca se inadreaza ca si numar de personal in noile normative si nu ar fi nevoie sa renunte la niciun salariat, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, are de gand sa faca o “curatenie” printre subordonatii de a caror activitate nu este multumit. Stancu a precizat ca are in vedere chiar directori, care “vin la serviciu ca sa aiba de unde pleca”.

“Aici numesc si directori si o sa vedeti ca o sa se schimbe multe lucruri in organigrama Consiliului Judetean. Si asta se intampla de sase ani, la o parte dintre  cei care sunt aici, pentru ca modul lor de comportare in trecut a fost… Ei bateau cu pumnul in masa si rezolvau toate problemele aici. A venit unul care e putin mai  altfel decat l-ar vrea ei si au o problema acuma si e o problema mai veche. Si sunt si altii care inca mai intra prin birou si probabil ca in cateva zile sau in cateva luni n-o sa mai intre deloc. Nu facem disponibilizari, facem reasezari in schema. Nu-i acelasi lucru. Ma uitam la un director care  a fost la Spitalul Judetean, nu dam nume, ca e si greu de aflat, care probabil ca avea un salariu consistent – va dati seama, ca am inteles ca sunt sume de 60-80 de milioane, cand ajungi la 15-20, daca te duci inapoi, e o problema -, care, cu toate ca a fost numit direct de persoana mea, prin interventii, nu-mi mai da nici “buna ziua” astazi. Asa sunt oamenii! Si probabil ca maine-poimaine vor mai fi si altii care n-o sa-mi mai dea “buna ziua”, dar eu o sa dorm la fel de linistit”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-