Published On: vin, Aug 6th, 2010

Pe Stancu l-au suparat deja doi dintre directorii Spitalului Judetean

Share This
Tags

* daca pana de curand, seful CJ declara ca este nemultumit de unul dintre directorii unitatii, pe care s-ar putea sa-l schimbe, astazi, el a anuntat ca inca unul dintre directori a calcat stramb

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este din ce in ce mai nemultumit de garnitura de conducere pe care a numit-o recent la Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Daca zilele trecute vorbea despre posibilitatea de a schimba unul dintre directorii adjuncti, astazi, el a declarat ca are dubii asupra a inca unul dintre acestia. Ca si data trecuta, seful CJ nu a nominalizat persoanele la care face referire: “E posibil sa schimb unul dintre directori – si ieri am avut discutii, este posibil, poate chiar doi”. Intrebat daca l-a mai nemultumit atat de tare inca unul dintre directorii cei noi, Stancu a raspuns: “Nu, ei ma nemultumesc cam toti, dar trebuie sa ne obisnuim, si eu cu ei si ei cu mine. Probabil si ei sunt nemultumiti de modul in care avem discutii, dar eu nu ma pricep prea bine la actul medical, insa ma pricep destul de bine la bani si atunci totul se face fundamentat, pentru ca indiferent ce faci, tot la bani ajungi”.
Intrebat daca este adevarat ca directorii cei noi dau inapoi, cand este vorba despre concedierile masive pe care doreste sa le opereze presedintele CJ, acesta a comentat: “Dar cand i-a angajat, cum a fost, cand cate un doctor avea cate 8 asistente? Mie mi-a zis un doctor ca nu are ce sa faca cu asistentele. Atunci cum a fost? Nu s-a gandit ca mai devreme sau mai tarziu, sistemul asta se rostogolea si probabil ca intr-un an, se inchidea spitalul. Si asa sunt sanse sa avem probleme reale!”.
Stancu a mai spus ca intentiile lui vizavi de reducerile semnificative de personal au fost clare de la inceput si le-a declarat public, astfel incat noii directori stiau in ce se baga: “Bineinteles, dar am spus dinainte de a prelua spitalul ca aici sunt probleme. Deci eu am spus de 3-4 ani ca numarul personalului nu este bun pentru activitatea spitalului, ca este prea mare, in sensul asta. E prea mare! Si stiti si dvs cate vorbe sunt in  orasul sau in municipiul Braila privind modul in care se faceau angajarile la Spitalul Judetean”.
Potrivit informatiilor pe care le detinem, dintre directorii adjuncti ai spitalului, presedintele CJ s-a declarat in mai multe randuri multumit de cel economic, astfel incat este de asteptat ca pe lista lui neagra, alaturi de directorul medical Florentina Prisacaru – pe care a anuntat-o public, intr-o sedinta desfasurata la spital, ca o va schimba -, sa se afle si directorul de ingrijiri Olguta Ciocan, ultima numita in functie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-