Published On: mie, Aug 25th, 2010

O politista de la Rutiera a accidentat un biciclist pe podul Brailita

Share This
Tags

* stupefiant, omul legii a cerut presei s-o lase mai moale cu prezentarea evenimentului

Noaptea aceasta, in jurul orelor 23.00, pe podul Brailita s-a produs un accident de circulatie, un autoturism lovind un biciclist. Prezenti la fata locului, reporterii Infobraila au constatat ca autorul accidentului este o politista care lucreaza la Serviciul Circulatie. Interesant este faptul ca anchetatorii, la vederea camerei de luat vederi, au finalizat brusc cercetarile luand decizia sa le continue la sediul Politiei. Stupefiant este insa faptul ca politista implicata in accident a preferat sa ne ceara s-o lasam mai moale cu prezentarea evenimentului, decat sa ne ofere o explicatie a accidentului in care tocmai fusese implicata . In timp ce filmam, ea s-a apropiat  rapid de noi si bagandu-si decis o mana in buzunar, ne-a spus:  “Mai usor cu publicitatea, ca eu sunt soferul!”

Din pacate, nu am putut afla numele politistei implicate in accident si nici lamuriri asupra imprejurarilor in care s-a produs acesta, insa cu siguranta comanda IPJ Braila va fi amabila in a ne comunica, in cursul zilei de maine, informatii satisfactoare, atat de necesare corectei informari a opiniei publice. De asemenea, suntem convinsi ca cititorii nostri vor dori sa afle si motivele pentru care politista dorea ca incidentul sa nu fie dezvaluit publicului larg.

UPDATE: Cum Politia nu a dat vreun semn ca ar dori sa ne spuna cine este politista implicata in accident, va informam tot noi ca aceasta se numeste Oana Dobre, are 25 ani, si este subinspector in cadrul IPJ Braila. Persoana accidentata, Costel Gitan, 40 ani, este in afara oricarui pericol.

UPDATE2: Referindu-se la cele intamplate, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor a confirmat incidentul si a declarat ca “in cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”.

Comentarii

comentariu

About the Author