Published On: vin, Aug 27th, 2010

Invitatie la dialog, pe tema implicarii civice

Share This
Tags

* Asociatia Pro Democratia Club Braila organizeaza, in perioada 23 septembrie, seminarul cu titlul “Ia atitudine! Spre Integritate” 

Asociatia Pro Democratia Club Braila organizeaza, in perioada 2 – 3 septembrie, o sesiune de instruire cu tema “ Ia atitudine! Spre integritate”. Evenimentul se va desfasura in incinta hotelului Traian si are loc in cadrul proiectului “Ia atitudine!”, o campanie a ONG si mass-media locale pentru identificarea si prevenirea faptelor de coruptie, finantat de catre Uniunea Europeana prin programul “Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei”.

“Ne propunem ca, prin intermediul acestei sesiuni de instruire, organizatiile neguvernamentale si mass-media sa se transforme in parteneri activi ai APD in indeplinirea masurilor specifice legate de identificarea si prevenirea faptelor de coruptie si de transparentizarea activitatilor din administratia publica. Consideram ca mass media este un factor decisiv in ceea ce priveste educarea comunitatii pentru implicarea in procesul de identificare si prevenire a faptelor de coruptie, prin promovarea eticii, transparentei si responsabilizarii in activitatile institutiilor publice”, se arat intr-un comunicat semnat de  coordonatorul local al Asociatiei Pro Democraţia Club Braila, Mariana Batca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-