Published On: mie, Aug 4th, 2010

Inca 16 apartamente ANL date in folosinta

Share This
Tags

* cateva familii evacuate din imobile retrocedate au intrat astazi in  casa noua

Zi de sarbatoare, astazi, pentru 16 familii din Braila care au trecut prin experienta traumatizanta de a fi evacuate din cladiri retrocedate si care s-au mutat acum in casa noua, odata cu inaugurarea blocului B7, din ansamblul Lacu Dulce. Familiile amintite raman, pentru urmatorii ani, cu statut de chirias, insa nu mai risca sa fie aruncate in strada, ci in timp, chiar pot sa cumpere apartamentele care le-au fost alocate. Fericitii locatari au primit cheile noilor locuintelor din mana primarului Aurel Simionescu.

“Blocul B7 este destinat in totalitate celor care au fost evacuati din locuintele retrocedate si are 14 apartamente cu cate o camera si doua apartamente cu doua camere. Inainte de a fi atribuite, persoanele care au solicitat o locuinta au fost supuse unor anchete sociale, iar repartitiile s-au facut conform legii”, a precizat edilul-sef la festivitatea de inmanare a cheilor.

Noii locatari s-au aratat incantati de apartamente, insa putini dintre ei spera sa le si poata cumpara in anii ce vin, avand in vedere situatia de criza in care ne aflam.

Comentarii

comentariu

About the Author

-