Published On: mie, Aug 11th, 2010

HC Dunărea învinsă de Oţelul

Share This
Tags

* Formaţia brăileană a pierdut amicalul disputat contra vecinelor din Galaţi, la o diferenţă de 13 goluri * Alina Horjea (foto) a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren

Revenită din cantonamentul pe care l-a efectuat la Gura Humorului, HC Dunărea Brăila a susţinut o primă partidă de verificare în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Formaţia gălăţeană, pregătită de fostul „principal” al Dunării, Liviu Paraschiv, a controlat partida de la un capăt la celălalt şi s-a impus cu un scor neverosimil: 41-28, la pauză 17-11.
Printre cele mai bune jucătoare ale gazdelor au fost ex-brăilencele Alina Horjea şi Manuela Rădulescu, prima reuşind să înscrie 5 goluri, în timp ce “pivotal” Rădulescu şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatoarelor.
HC Dunărea şi Oţelul Galaţi se vor mai putea întâlni într-o partidă amicală la sfârşitul acestei luni. În zilele de 26 şi 27 august, la Galaţi va avea loc Cupa Oţelul, competiţie la care au fost invitate HC Dunărea, HCM Roman, Tomis Constanţa şi HC Oţelul.
Jucătoarele de la HC Dunărea se antrenează în această perioadă în Sala Polivalentă. Pe lângă turneul de la Galaţi, brăilencele vor mai participa la un turneu amical la Slobozia, ultimul joc de verificare urmând a avea loc cu puţin timp înainte de startul sezonului oficial, atunci când va fi prezentat şi lotul pentru turul campionatului 2010-2011.
Liga Naţională feminină de handball va debuta în data de 5 septembrie, HC Dunărea urmând să joace pe teren propriu cu nou promovata CSM Bucureşti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-